Проверити тврдње Саше Мирковића о Вучићевој улози у паљењу америчке амбасаде

0

БЕОГРАД – Покрет слободних грађана оцењује да се најозбиљније морају проверити тврдње Саше Мирковића, бившег блиског сарадника Александра Вучића, који тврди да је Вучић саучествовао у организовању паљења америчке амбасаде 2008. године.
Медији су пренели питање Мирковића Вучићу “да ли се сећа шта је радио на дан митинга “КОСОВО ЈЕ СРБИЈА” 2008 год. посебно са амбасадом САД-а?

С ким је координисао акцију из Народне скупштине Републике Србије, ко је био све у просторији и ко му је преносио поруке, до једног шефа кабинета у Влади РС. Има нас који то нисмо заборавили”, рекао је Мирковић и додао да је на челу Србије човек који нам је са велесилом као што је Америка направио проблем, који годинама кошта све грађане Србије.


С обзиром на дугогодишњу сарадњу Мирковића и Вучића, ове тврдње се морају проверити, али не на начин да Вучића поново испитује др Стефановић, већ озбиљно. Организовани криминални акт приликом кога је погинуо један човек већ деценију представља препреку развоју билатералних односа са САД.

Курир.рс/ПСГ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*