ПУФ и „Слога“ заједничким кампањским спотом подржали Ђиласову листу!

0

 

Покрет уједињених фантома и Уједињени синдикати Србије „Слога“ одлучили су да пред сам крај кампање на јединствен начин пруже пуну подршку кандидату за градоначелника Драгану Ђиласу и његовој листи. У споту „Скелеџијо – Доку*чило“ смо дијагностиковали све оно што наше суграђане – али и сопствену децу, пријатеље, рођаке, многе интелигентне, способне и образоване – тера на одлазак из земље.

Жељко Веселиновић, председник УСС „Слога“ и кандидат на листи, бриљирао је у улози скелеџије, негативног јунака који за циљ има да из Србије одстрани све што му није по вољи или једноставно натера на „добровољни одлазак“, јер ситуација постаје неподношљива. Полуге одлучивања, власти и моћи у својим рукама држе доказано неспособни, они који немају никакве резултате, продавци магле који то одлично годинама раде. Сви смо у сличним проблемима – понижени финансијски, интелектуално и морално. Права радника су на најнижим грнама икада, потенцијали никакви, Закон о раду катастрофалан, а фаворизовани страни инвестотори уништавају домаћу привреду и стављају радника у робовски положај – сличан оном на Филипинима или Kини нпр. Е, то је Његова Србија!

Оно што је најбитније – не дозволимо Врховном скелеџији да нас све редом извезе и превезе. Не дозволимо му да на нашој обали остане сам, окружен купљенима, наивнима и лојалнима. Неопходно је да се ујединимо сада када је најбитније, да покажемо одговорност и став, да не устукнемо! Гласајмо паметно 4. марта, пуфнимо их сложно!

Покрет уједињених фантома

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*