PUF i „Sloga“ zajedničkim kampanjskim spotom podržali Đilasovu listu!

0

 

Pokret ujedinjenih fantoma i Ujedinjeni sindikati Srbije „Sloga“ odlučili su da pred sam kraj kampanje na jedinstven način pruže punu podršku kandidatu za gradonačelnika Draganu Đilasu i njegovoj listi. U spotu „Skeledžijo – Doku*čilo“ smo dijagnostikovali sve ono što naše sugrađane – ali i sopstvenu decu, prijatelje, rođake, mnoge inteligentne, sposobne i obrazovane – tera na odlazak iz zemlje.

Željko Veselinović, predsednik USS „Sloga“ i kandidat na listi, briljirao je u ulozi skeledžije, negativnog junaka koji za cilj ima da iz Srbije odstrani sve što mu nije po volji ili jednostavno natera na „dobrovoljni odlazak“, jer situacija postaje nepodnošljiva. Poluge odlučivanja, vlasti i moći u svojim rukama drže dokazano nesposobni, oni koji nemaju nikakve rezultate, prodavci magle koji to odlično godinama rade. Svi smo u sličnim problemima – poniženi finansijski, intelektualno i moralno. Prava radnika su na najnižim grnama ikada, potencijali nikakvi, Zakon o radu katastrofalan, a favorizovani strani investotori uništavaju domaću privredu i stavljaju radnika u robovski položaj – sličan onom na Filipinima ili Kini npr. E, to je Njegova Srbija!

Ono što je najbitnije – ne dozvolimo Vrhovnom skeledžiji da nas sve redom izveze i preveze. Ne dozvolimo mu da na našoj obali ostane sam, okružen kupljenima, naivnima i lojalnima. Neophodno je da se ujedinimo sada kada je najbitnije, da pokažemo odgovornost i stav, da ne ustuknemo! Glasajmo pametno 4. marta, pufnimo ih složno!

Pokret ujedinjenih fantoma

POSTAVI ODGOVOR

*