Путин посетио свог бившег шефа и честитао му 90. рођендан! (ФОТО)

1

Председник Русије Владимир Путин посетио је данас свог бившег шефа, пуковника KГБ Лазара Матвејева и честитао му 90. рођендан и Дан победе!

Screenshot_2

Путин је рано јутрос дошао у Жулебино и позвонио на врата стана у којем живи Лазар Матвејев, некадашњи начелник KГБ у Дрездену код којег је садашњи председник Русије радио осамдесетих прошлог века.

Screenshot_3

Матвејев није могао да сакрије изненађење и радост због изненадне посете тако важног госта и дугогодишњег пријатеља и сарадника.

Screenshot_4

Путин је Матвејеву на поклон донео председнички сат и насловну страну московске „Правде“ из 1927. године штампане на дан кад је Лазар рођен.

 

– То је типичан официрски поклон, нема ту ничег посебног – прокоментарисао је Путин пружајући Матвејеву кутију са сатом, коју није успео тако лако да отвори.

Screenshot_6

Путин је свом деведестогодишњем пријатељу поклонио и велику фациклу у којој се налази насловна страна московске „Правде“ из 1927. године.

Житељи Жулебина, дела Москве у коме слављеник живи, били су одушевљени када су јутрос угледали председничку колону возила. Заједно са Путином у посету Лазару Матвејеву дошли су и његови сарадници из Дрездена, данашњи први људи компанија „Трансњефт“ и „Ростех“, Николај Токарев и Сергеј Чемезов.

 

 

Права.ру

 

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*