Путин: Тешкоће су ујединиле Русију!

0

Протекла 2016. година била је тешка, али тешкоће са којима се суочила Русија ујединиле су земљу и подстакле на отварање огромних резерви могућности да се крене напред, рекао је председник Русије Владимир Путин у новогодишњем обраћању, које је приказано на Далеком истоку.

Становници Далеког истока већ су дочекали Нову годину. „Година 2016. одлази. Била је тешка, али тешкоће са којима смо се суочили су нас ујединиле, подстакле на отварање огромних резерви наших могућности да кренемо напред. Главно је да верујемо у себе, у своје снаге, у своју земљу. Ми радимо, радимо успешно и много остварујемо“, истакао је Путин.

Он се захвалио Русима за „победе и достигнућа, за разумевање и поверење, за праву, искрену бригу о Русији“.

„Имамо огромну, јединствену и прекрасну земљу! Спајају нас заједничке бриге и заједничке радости, окупља нас дуга, добра традицију дочека Нове године у кругу породице, са надом у најбоље“, додао је руски председник. У свом обраћању шеф државе подсетио је и на оне који Нову годину дочекују далеко од отаџбине. „Велики број наших грађана, укључујући и оне далеко од куће, обезбеђују сигурност Русије, раде у фабрикама и дежурају у болницама, управљају возовима и авионима. Свима који тренутно раде и испуњавају војне обавезе, желим све најбоље у наредној години“, навео је Путин.

 

 

 

 

 

Спутник

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*