Putin: Trampu vezuju i ruke i noge, gori su od prostitutki

0

Ruski predsednik Vladimir Putin obratio se danas javnosti govoreći o novom predsedniku SAD Donaldu Trampu.

Na pitanje o odnosima sa svojim novim kolegom, Putin je odgovorio:

– Donald Tramp? Ne poznajem ga lično, te nemam osnova niti da ga branim, niti da ga napadam – rekao je ruski predsednik, a prenosi „RT“.

Ruski predsednik održao je pres konferenciju nakon sastanka sa predsednikom Moldavije Igorom Dodonom. Putin je istakao da se u Sjedinjenim Državama nastavlja veoma oštra unutarpolitička borba, uprkos tome što su izbori završeni.

Putin je optužio odlazeću američku administraciju da pokušava da što više diskredituje Donalda Trampa pre nego što je i stupio na dužnost.

– Odlazeća administracija koristi majdanski stil kako bi delegitimizovala Trampa. Žele da mu vežu i ruke i noge, i spreče ga da ispuni svoja predizborna obećanja – rekao je Putin, povukavši paralelu sa majdanskim ustankom u Ukrajini.

Ruski predsednik je istakao da svi koji to čine ujedno prave veliku štetu američkim interesima.

– Stičem utisak da su isti oni koji su vežbali u Kijevu spremni da isti scenario ponove i kod kuće, u Vašingtonu. Spremni su na sve kako bi sprečili trampa da preuzme dužnost – rekao je Putin.

Na pitanje o „prljavom dosijeu“, koji je uprkos neproverenim informacijama podigao prašinu u svetskoj javnosti, ruski predsednik je istakao da su tvrdnje da ruska obaveštajna služba navodno poseduje „kompromat“ o Trampu – lažne.

– Oni koji su napravili lažni dosije o Trampu i Rusiji su gori od prostitutki – oštar je bio Vladimir Putin.

„Tramp i devojke niskog morala? Teško je to zamisliti“

Vladimir Putin se ponovo dotakao neproverenog dosijea o Donaldu Trampu, rekavši da mu je „jako teško da zamisli Donalda Trampa, čoveka koji je organizovao tolike izbore za Mis univerzuma, u hotelu sa devojkama niskog morala“.

– On je odrastao čovek, koji je dugi niz godina bio u kontaktu sa najlepšim ženama sveta. Malo mi je teško da poverujem da je po dolasku u Moskvu odmah otišao da juri prostitutke – rekao je ruski predsednik, a prenose „RIA novosti“ i „Sputnjik“.

 

 

 

 

 

 

Blic

POSTAVI ODGOVOR

*