Путин у телефонском разговору Вучићу: Сигуран сам да ће под Вашим руководством Србија ићи само напред

0

Председник Републике Србије Александар Вучић данас је, у телефонском разговору, честитао јубиларни 65. рођендан председнику Руске Федерације Владимиру Путину и пожелео му добро здравље, као и политички успех, како у решавању проблема у свету, тако и даљем унапређењу односа са Републиком Србијом

Председник Путин је изразио личну захвалност председнику Вучићу за унапређење односа Руске Федерације и Републике Србије, истиче се у саопштењу председникове Службе за сарадњу с медијима.

Путин је нагласио да су међународне околности такве да Србија није у једноставном положају, али да је уверен да ће српски народ, као и увек кроз своју историју, показати свој карактер, и под вођством председника Вучића превазићи све проблеме.

– Сигуран сам да ће под Вашим руководством Србија и српски народ ићи само напред – рекао је у телефонском разговору председник Путин председнику Вучићу.

Двојица председника договорили су се да у најскорије време контактирају, састану се и наставе рад на повећању обима сарадње Републике Србије и Руске Федерације у свим областима, додаје се у саопштењу.

 

 

 

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*