Раденков отац: Колеге штите др. Бојанића и оптужују нас!

0

Анестезиолог, медицинска сестра, педијатар и лекарка Хитне помоћи саслушани су јуче у због смрти малог Раденка Никодиновића (8)од гангрене после прелома руке.

Претходног дана, свој исказ дали су др Добривоје Бојанић, ортопед, осумњичен за несавесно лечење детета, као и родитељи малог Раденка.

Отац Милан Никодиновић, који је пратио сва саслушања, каже за „Ало!“ да се неће зауставити док не сазна ко је крив што му је дете мртво!

– Ужасно ми је да присуствујем свему томе. Много ми је тешко. Али морам. Желим да сазнам истину.

Много ми је тешко да слушам како поједини радници из лозничке болнице хоће да заштите др Бојанића изјављујући да се не сећају детаља када је моје дете стигло у болницу с отвореним преломом руке. Чуо сам поново да смо одбили болничко лечење, али и педијатра како каже да му је било врло чудно што Раденку није прописано свакодневно превијање ране – прича Милан и додаје да му није јасно зашто лекари из Београда нису Раденку ампутирали руку, али они ће свој исказ дати у наредним данима.

– Не могу да се смирим док не сазнам да ли је било спаса мом сину. Не морам да будем у тужилаштву, али слушаћу свих 56 људи, колико је планирано. Др Бојанић је ту највише крив, али нисам сигуран да су и лекари из Београда дали све од себе. Тамо ниједан ортопед није био у тиму за лечење мог детета – навео је он.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*