Радуловић: Главни проблем је партократија – СНС је биро за запошљавање

„СРБИЈО, ГЛАСАЈ ПРОТИВ УРУШЕНИХ ИНСТИТУЦИЈА, КОРУПЦИЈЕ, СУЛУДИХ СУБВЕНЦИЈА И ЈЕФТИНЕ РАДНЕ СНАГЕ”

0

КАНДИДАТ за председника Србије Саша Радуловић изјавио је синоћ да се залаже за систем једнаких шанси за све грађане Србије, које је позвао да на председничким изборима гласају против партократије, урушених институција, корупције, сулудих субвенција и јефтине радне снаге.

Радуловић је представљајући се на Другом каналу Радио-телевизије Србије рекао да нико никада неће бити запослен у јавном сектору мимо јавног конкурса, и истакао да су кључни проблеми у земљи партијско запошљавање, корупција у свим порама државне управе, као и субвенције.

„Централни проблем је партократија. У Србији има вишка партијских паразитских кадрова са купљеним дипломама, то зна већина грађана Србије. Српска напредна странка је биро за запошљавање”, рекао је Радуловић и додао да су кадрови покрета Доста је било (ДЈБ), на чијем је челу, сви грађани Србије.

Радуловић, који је председнички кандидат покрета ДЈБ, позвао је грађане Србије да изађу на изборе и гласају за кандидата који им се допада.

„Ако успем да уђем у други круг (кандидат владајуће коалиције) Александар Вучић ће изгубити”, рекао је Радуловић и додао да ће ако победи на председничким изборима укинути партократију, сулуде субвенције, увешће транспарентност и пописати све офшор компаније, вратити отето пензионерима, обезбедити здравствено и пензионо осигурање свима.

Говорећи о медијима у Србији, Радуловић је казао да се у таблоидима константно блате опозиција и сви они који кажу “зашто је лоше све што се дешава у Србији”.

Радуловић је рекао да је разговарајући са грађанима југа Србије током турнеје “Круг за други круг” видео да велики број људи има много брига и да лоше живе јер немају новца.

„Србија је предивна земља са срдачним и насмејаним људима. Велики број њих има брига… Најтужније је што се људи затварају у куће, јер се стиде, јер немају новац ни за пиће у кафани, а камоли за вечеру с пријатељима у кафани. Већ пет година слушамо да ће нам бити боље да се спроводе реформе а то значи уводи ред, али грађани не осећају ништа од тога”, рекао је Радуловић.

Он је казао да није проблем у менталитету људи у Србији, већ у искривљеном систему, који ако се исправи може се направити земља у којој ће људи нормално да живе.

„Нема ништа лоше са менталитетом наших људи, проблем је у искривљеном систему, а не у главама људи”, рекао је Радуловић и најавио наставак турнеје по Западној Србији, Шумадији, Војводини.

Истакао је да, иако покрет ДЈБ нема финансијска средства за предизборне спотове, он и чланови покрета обилазе општине и градове Србије где директно разговарају са грађанима и увиђају њихове проблеме.

БЕТА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*