Развод на руски начин: Суд им рекао да деле имовину на пола, то су урадили и буквално!

0

Веровали или не, али поред одлуке суда да бивши супружници Цвитненко поделе имовину 50:50 била је и да изграде зид који ће поделити вилу на пола.

Нажалост, структура куће и степенице које се налазе на једној страни спречиле су четрдесетпетогодишњу Маргариту Цвитненко да уђе у своју собу јер је њен супруг Сергеј у међувремену позвао мајсторе да изграде зид. Погађате, степенице су биле на његовој страни.

Она је на друштвеним мрежама открила да је једна пријатељица остала заробљена у њеној соби, па су морали да зову ватрогасце да је извлаче.

“Једног дана је Сергеј рекао да ме напушта. Имали смо и пре проблема због његових честих афера. Трпела сам све јер сам га волела сматрајући да је погрешна одлука да се разведемо и оставимо двоје деце без родитеља. Али, он је одлучио да ме остави заувек и поднео је захтев за развод“, рекла је Маргарита.

Суд је стога одлучио да породица подели имовину 50:50, а да вилу у најлуксузнијем делу Москве Рибљовка поделе на пола.

“Експерти су мерили кућу да би оценили како се она може поделити на пола. Степенице које су водиле до другог спрата где је наша соба су сада на Сергејевој страни. Суд каже да би требало да изградим степенице на својој страни. Тражила сам одлагање одлуке јер тренутно немам новца за тако нешто“

Маргарита која има сина и ћерку у тинејџерским годинама каже да су мајстори на јако ружан начин упали у кућу док је доручковала са децом и почели да граде зид. Kада се жалила суд је рекао да је бивши супруг слободан да ради шта год жели.

Иначе, педесетдвогодишњи Сергеј уносним пословима је стекао велико богатство у којем су уживали пре раскида везе – “Идем у суд толико често да се осећам као да ми је то други посао“, закључила је Маргарита.

 

 

Б92, Булевар

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*