Разводи се Исидора Бјелица!

0

Списатељица Исидора Бјелица и редитељ Небојша Пајкић, разводе се након скоро две деценије заједничког живота.

Пар који је важио за најстабилнији на јавној сцени, за сада је остао недоступан за коментар, али је списатељица у недавном интервјуу, који је дала за „Ало!“, говорила о разводу.

– Небојша полако пуца. Да нисам овако ограничена временом, па да га ослободим себе на суду. Много му је тешко. Разумем ја то. Тешко му је, као Вили и Лаву, зато се трудим да понекад се склоним, отпутујем код пријатељица. Има тренутака када ми се плаче и ја тада плачем. Имам право на то – рекла је Исидора недавно у интервјуу за „Ало!“ у којем је говорила кроз какве све потешкоће пролази током своје борбе са опаком болешћу.

Осим тога, Исидора је говорила и о томе како је њена болест утицала на породицу.

– Данас породице пуцају због немаштине, тешке борбе за живот, стреса, беде а када на то додате најтежу опаку болест која буквално све разори онда није чудо што људи не могу даље. Проблем је што су болесни и њихове породице препустени сами себи, што ако не умреш брзо постајеш персона нон грата јер нико не жели да се подсећа да живот мозе бити тако окрутан и бедан. Ми живимо у цивилизацији где се све брзо изгустира па и људска бол и патња.. Ако не умреш брзо постајеш досадан, патетичан и гњаватор… Инстант зивот, инстант љубав инстант смрт…. Страшно је шта рак уради свакој породици…. Са друге стране свако има свој капацитет издржљивости и то се не може никоме замерити. Сви смо ми само крхки људи… Добар део моје патње произлазио је из мог романтицног погледа на свет и људе, ето ни болест да ме скине са тога… Гледаћу да се негде склоним да не сметам никоме…

 

 

Aло

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*