Рекорд: За два сата продато 17.000 карата за „Егзит“!

0

Оборен прошлогодишњи рекорд на почетку онлајн продаје карата, куповало се у целом свету!

Глобална продаја улазница за Егзит фестивал почела је данас у подне, а за мање од два сата широм планете путем онлајн продаје плануло је првих 17.000 улазница, чиме је не само оборен прошлогодишњи рекорд, већ и достигнута прва трећина дневног капацитета, саопштили су организатори.

Истовремено, на главни градски трг изашла је група младих са транспарентима мира и љубави, делећи цвеће затеченим суграђанима.

Незаобилазан је био и комби „Егзит Авантуре“, обојен у духу „Лета љубави“ из 1967. године, када је настао револуционарни хипи покрет који је заувек променио свет, борећи се за мир, слободу говора, те друштвену, расну и полну равоправност.

Из комбија су се могле чути Ленонова „Гиве Пеаце а Цханце“ или Диланова „Тимес Тхеy Аре А Цхангинг“ док се поворка младих кретала према „Париском магазину“, где се већ од раних јутарњих часова окупио велики број фанова у реду за прве „Егзит“ улазнице, који се простирао скроз до главног улаза у тај тржни центар.

Њима су млади глумци и певачи новосадске Академије уметности извели сцену из филма „Kоса“ и отпевали уз плес нумере „Аqуариус“ и „И Гот Лифе“, након чега је уследила журка уз микс старе и нове музике.

Најбржи фанови, који су чекали у реду већ од осам часова, добили су на поклон прве „Еxит Суммер оф Лове 2017“ мајице, цегере, беџеве, постере и „Егзит“ магичне картице, а остварили су и право на поклон цену улазнице за фестивал са уштедом од чак 65 посто.

Најповољније улазнице по поклон цени од 5.990 динара већ су распродате и тренутно се у продаји налази ограничен број улазница по новој промотивној цени од 6.490 динара, са 60 посто попуста у односу на финалну цену.

„Егзит“ фестивал биће одржан од 6. до 9. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду и биће у знаку прославе 50 година од чувеног „Лета љубави 1967“.

Први потврђени извођачи биће објављени ускоро, а љубитељи фестивала могу да очекују неке од најактуелнијих извођача светске музичке сцене у комбинацији са провереним именима, и то из најразличитијих музичких жанрова по чему је „Егзит“ познат на светској фестивалској сцени.

 

 

 

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*