Реља Рашовић: Ако вам деца буду ХИПСТЕРИ – туците их!

0

Kако друштва и системи којима припадамо постају све комплекснији, психологије маркетинга креирања покрета и субкултура уз методе социалног инжењеринга такође бивају далеко савршеније, префињеније у манипулацијама и обликовању свести читавих нација и нас самих, са својим имплицитним порукама, које не можемо увек схватити и прочитати баш како треба, а да то буде у нашу корист.

На овом снимку можете видети класичан пример расизма и дискриминације који је заиста потресан, и овај човек срдито брани и залаже се за права те породице дискриминисаних црнаца који ту срамоту подносе са достојанством, али има ли нешто додатно што би смо могли приметити у овом видео снимку, што на неки суптилан начин можемо пропустити, и да ли се кроз овакве врсте видео снимака провлаче неке друге врсте агенда које нам нису ни мало у корист а перфектно могу да нас ућуткају ?

Намерно ћу узети овај пример за једну другу призму перцепције коју све више и више занемарујемо. Ово што можемо видети је чист расизам који не може да се оправда ни на један једини начин. Чисто зло и ту нема ничега више, и то је сваком нормалном човеку очигледно. Сви смо људска бића, не везано за расу и генетику. Сви делимо једну исту људску природу човечности, и ако је негирамо у другоме, негирамо је и у себи.

Али са друге стране када видимо једног класичног белог, пост-модерног хипстера чија је интелигенција нешто изнад собне температуре, који проповеда неки принцип универзалне доброте целом свету, што постаје све популарнији тренд (иако је акт на самом видеу апсолутно аморалан и неоправдан), прва ствар која би здраворазумском човеку пала на памет је да га гурне у неке четврти и енклаве емиграната из арапских и муслиманских земаља где бели и западни људи не смеју ни да уђу, и тада би по истом том диктату доследности његових речи требало посматрати ту одлучност у изношењу тих ставова које са таквом ревношћу проповеда нама, наравно пре него што га не избоду ножевима ти људи којима до његових либералних идеја није нешто нарочито стало а деле заједнички простор са европским човеком.

Проблем који имамо, који постаје тренд и у Србији и куца нам на врата, а није присутан само на западу, је да се стварају нове генерације морона чији приступи животним проблемима су дубоко искривљени. Целе њихове призме о људским правима, правима животиња које постају све важније од самог човека, то да ли су појели неку намирницу са глутеном или су прескочили своје редовно следовање авокада, и њихова комплетна идеја борбе за неко универзално добро, која постаје толико абстрактна до тачке тоталне утопије (за коју се наравно никада неће у реалности ни изборити, јер је од старта оркестрирана на много вишим нивоима власти) таквог човека гурају у свет фантазија на трагични Дон Kихотовски пут, док реални свет у коме се налазимо гори у пламену, и то на толико много начина.

Овакав нови човек којег представља овај хипстер, је класичан пример како направити псеудо-хуманисту са мртвим мозгом, којег можете манипулисати у било ком смеру који вам одговара, човек који ће се борити за било који транс-колективни идеал, али све што је везано за добробит његове нације, његовог властитог народа, самим тим и њега самог, он ће то у својој глобалистичкој ароганцији брутално занемарити јер сматра да је толико изнад свих тих провинцијалних категорија у његовом самоправедном крсташком походу “за добробит свих људи” које наравно никада неће постићи. Знамо да су мултикултурални пројекти претежно доживели неуспех, чак и невладине организације у Немачкој одустају од тих истих идеја које су тако ватрено бранили и заузимају драстично другачије приступе према истим проблемима, зато што би до сада и глупом човеку било јасно да је немогуће интегрисати људе који немају намеру да одустану ни по коју цену од властитих вредности зарад Европског Нео-либералног колективизма, и земље Европске Уније напуштају такве врсте социјалних инжењеринга већ неко солидно време уназад, и сада им је битна само толеранција и јачање тих индивидуалних карактеристика ентоса и народа, докле год постоји узајамно поштовање. Дакле никакво утапање у главну матрицу “ЕУ мелтинг пота”.

Сваки човек који тежи доброти би волео када би смо сви имали капацитете да прихватимо, помогнемо и волимо људе око себе, без обзира на разлике које постоје, али као што можемо видети шта се дешава у северним земљама Европе са емигрантима и њиховим локалним девојкама, што је предмет заташкавања њихове полиције, овде са друге стране имамо овог “бистрог” хисптера који виче стидите се бели људи, и покријмо се тотално пепелом. Иако Србија није никада имала концепте ропства, нити на црног човека гледа као на свог роба, сличне методе васпитавања се имплементирају полако и код нас кроз индоктринацију о врло ниском нивоу самопоштовања.

Наравно да нико ко је човек неће прихватити понашање као на овом видеу ни према једној мањини, али друго и по прилично важно питање се поставља, које пролази кроз главу сваком разумном човеку: Да ли смо заборавили или ћемо заборавити у многим случајевима да бранимо наше властите вредности када су нападнуте, и да ли овакви видео материјали имају за циљ да нас васпитају и разоружају управо у том правцу, да ми као Европљани имамо толико срамоте, да ако наша основна људска права буду стављена под питање, ми нећемо наћи за сходно да их бранимо ? Да ли ти неоколонијални пројекти имају било какву сврху осим тога да нас науче да ми као грађани наших земаља требамо да сматрамо да свака мањина има Богом дано право да буде привилегована далеко више у односу на нас ?

Због искључиво таквих разлога, хипстери и глобалисти као што је овај млади момак усијане главе су далеко штетнији, зато што у сваком организму који функционише постоје имуне ћелије, где је главно питање да ли је далеко боље имати чак и аутоимуне болести, него боловати од сиде, где вам те исте ћелије не функционишу у опште и где је најобичнији вирус или бактерија у стању да покоси цео организам ?

Зато се може рећи да без обзира на тачност аргумената које је изнео овај хипстер (и који се путем медија злоупотребљавају у много другачијим смеровима), ултралиберални и глобално настројени елементи попут овог човека овде представљају АИДС за цело друштво.
А на нама је да изаберемо у којим правцима ћемо подизати и подржавати наше нове генерације.

Реља Рашовић

ПАТРИОТ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*