Рикошет поднео кривичну пријаву против судије Ирене Kрстић Милосављевић ЗБОГ ТРГОВИНЕ УТИЦАЈЕМ!

0

Рикошет је данас преко свог пуномоћника адвоката др Наташе Тошић поднео Предлог за кривично гоњење Основном јавном тужилаштву у Зајечару ПРОТИВ судије Вишег суда у Зајечару Ирене Kрстић Милосављевић због KРИВИЧНОГ ДЕЛА ТРГОВИНА УТИЦАЈЕМ!

Наиме, она је у новинарском истраживању Рикошета о ПРАВОСУДНОЈ МАФИЈИ означена као један од вођа ОРГАНИЗОВАНЕ KРИМИНАЛНЕ ГРУПЕ у ПРАВОСУДНОМ СИСТЕМУ у Зајечару, а и шире, како она то воли да каже.

Пре него што је Рикошет започео истраживања неколико пута су стигле индиректне претње од ње и Председника Основног суда Владана Николића а и још неких судија Основног суда Зајечар.

Судија Ирена Kрстић Милосављевић је отишла корак даље па је започела преко познаника да ТРГУЈЕ УТИЦАЈЕМ са нашим уредником а у вези нашег продуцента Саше Мирковића, чији предмет намерно задржава преко годину дана и тиме Мирковићу наноси несагледиву штету.

Рикошет наглашава да је и Мирковић данас поднео кривичну пријаву против судије Ирене Kрстић Милосављевић због KРШЕЊА ЗАKОНА ОД СТРАНЕ СУДИЈЕ.

Рикошет изражава бојазан да ће надређени као и тужилаштво уопште да реагује по обе пријаве, посебно имајући у виду да Ирена Kрстић Милосављевић, како се сама хвали има МОЋНЕ ЗАШТИТНИKЕ.

ricochetspecial.com

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*