РОБЕРТС: Америчка традиција нису поштени избори, него њихово намештање!

0

Пише: Пол Крејг РОБЕРТС

ПОСТАЈЕ све очигледније да је америчка олигархија благословила Хилари Клинтон као новог председника Сједињених Држава.

Зато су њени сарадници већ почели да залазе у кабинете Беле куће, а с обзиром да се то догађа пре него што су председнички избори одржани – то је сигнал да ће сами избори бити фалсификовани.

Доналд Трамп је изјавио да неће признати резултате избора ако буду фалсификовани. Новинари су се одмах обрушили на њега, оптужујући га да „дискредитује америчку демократију”, да „нарушава америчке традиције” и да ће кренути „против воље народа”.

Међутим, у суштини је фалсификовање изборних резултата „америчка традиција”.

Избори се у САД фалсификују на државном, федералном и локалном нивоу.

Градоначелник Чикага – Ричард Дејли – украо је гласове Џону кенедију, а Врховни суд САД је украо гласове у корист Ала Гора на изборима одржаним 2000-те године.

Јавна тајна је било неподударање резултата добијених анкетирањем оних који су излазили са бирачких места и онога што су показали шифровани компјутери.

Покрет за права црнаца борио се против фалсификовања избора током неколико деценија. Црнцима нису дозвољавали ни да се региструју ради гласања, а ако су и дозвољавали – у местима где живе било премало бирачких места.

Међутим, „чича Томе” које су на страни Клинтонове осудиле су Трампову изјаву о проблематичним резултатима избора у САД.

Подмитљиви новинари демонизују Трампа зато што они знају да ће избори бити намештени и да је неопходно да прикрију њихово фалсификовање.

Уосталом, не треба веровати ни информацијама да Хилари води у изборној трци. Фалсификују се и рејтинзи, а то се чини са намером да се код Трампових присталица убије жеља да уопште изађу на биралишта и да гласају.

Факти

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*