РУСИЈА УПОЗОРАВА: Срби, чувајте се, спрема се паклени план за напад на РС и север Косова

0

Ако је судити по информацијама које су руски специјалци доставили нашим тајним службама, Албанци се спремају да нападну север Косова, док Хрвати исти сценарио припремају за западни део Републике Српске! У овај опаки план су наводно умешани и неки НАТО функционери.

План је да се напади изведу у наредне две недеље и то у исто време, како би се Србији онемогућило да реагује и заштити своје сународнике.

Њихова намера  је да режирају лажне поводе за нападе, а циљ је да у наредна 24 сата албански специјалци изађу на Јариње, а хрватска војска пресече РС на два дела.

Због страха од евентуалног савеза између Доналда Трампа и Владимира Путина, они желе што пре да спроведу свој план у дело, јер схватају да је ово можда последњи добар тренутак за нападе.

Да руске обавештајне службе нису погрешиле потврдили су ијучерашњи догађаји из јужне покрајине.

Срби са Косова страхују да је патролирање шиптарских специјалних јединица РОСУ кроз српска села је само припрема терена за реализацију пакленог плана о коначном протеривању нашег народа са ових простора.

Сличне информације изнео је и лидер СРС Војислав Шешељ, који је изјавио да се према његовим сазнањима спремају да упадну у време или после посете генералног секретара НАТО-а Јенса Столтенберга.

– Срби не провоцирају сукобе, али ако до њих дође, држава мора реаговати- изјавио је Шешељ, не дајући објашњење како је до тих сазнања дошао.

У Рашку је на хитан састанак са представницима Срба са Косова данас отишао и премијер Александар Вучић у пратњи министра одбране Зорана Ђорђевића и полиције Небојше Стефановића:

– Ситуација јесте напета, али не зависи све од нас. Дајемо све да се тензије смире и желимо само да останемо на својим огњиштима и живимо мирно- изјавио је премијер након састанка.

 

 

 Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*