Русија забранила највећи порнографски веб сајт на свету

1

Један руски корисник Твитера питао је Роскомнадзор: „Ако блокирате ПорнХуб, можете ли да понудите адекватну замену?“ Владина агенција је одговорила „за алтернативу, могао би да упознаш некога у стварном животу

Медијски надзорни орган Роскомнадтор блокирао је руским корисницима интернета приступ највећем порнографском веб сајту на свету – ПорнХуб-у.

ПорнХуб.вом у уторак се појавио на црној листи сајтова који су блокирани од стране владе Русије. Судска одлука о томе да ли ће забрана остати на снази биће донета нешто касније.

Русија је блокирала ПорнХуб и прошле године, када је суд града Kраснодара одлучио да сајт илегално производи и дистрибуира порнографски садржај, што је према руском закону злочин за који је порописано од две до шест година затвора.

Роскомнадзор остао је при прошлогодишњој забрани, упркос великим критикама на друштвеним мрежама. Један руски корисник Твитера питао је Роскомнадтор: „Ако блокирате ПорнХуб, можете ли да понудите адекватну замену?“ Владина агенција је одговорила „за алтернативу, могао би да упознаш некога у стварном животу“.

Руска влада је већ ограничавала приступ и другим популарним веб сајтовима, међу којима је била и Wикипедиа, али је забрана била кратког рока.
Њузвик

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*