Руска црква протерала попа у забит зато што му је попадија проглашена за МИС СЕКСУАЛНОСТИ!

0

Како светски медији јављају, руском свештенику је забрањен улазак у саборну цркву и „протеран“ је у једно мало село након што је његова супруга проглашена за   „Мис сексуалности“.

Али о чему је реч?

Оксана Зотова је 32-годишња жена која је удата за православног свештеника по имену Сергеј Зотов. Победила је у такмичењу под називом „Ти си јединствена“.

Због тога је свештеник склоњен са службе у Магнитогорској Саборној цркви и премештен је у мало село 70 километара даље.

Oksana Zotova taking part in beauth contest

Попадија је добила мноштво критика због учињеног. Представник црквеног суда отац Феодор Заприкин је за часопис „Комсомолскаја правда“ рекао: „Велики је грех да се жена свештеника тако разоткрива.“

Са друге стране, лепа попадија се брани: „Никада не носим превише отворену одећу или  деколте, не носим сукње које су сувише кратке. Наравно, неки људи могу да збуне мојим девојачким стилом који је лаган и необичан.“

Oksana Zotova, wife of the priest Sergiy Zotov

Оксана, мајка двоје деце, којој је и брат свештеник,  добијала је  и претње смрћу због чега је угасила све своје профиле на друштвеним мрежама.

Други је бране. наводећи да су уморни од слике попадије која мора да буде скрушена и тужњикава, те поздрављају модерну младу жену и мајку.

Шта Ви мислите?

Форум Поуке

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*