Ruska crkva proterala popa u zabit zato što mu je popadija proglašena za MIS SEKSUALNOSTI!

0

Kako svetski mediji javljaju, ruskom svešteniku je zabranjen ulazak u sabornu crkvu i „proteran“ je u jedno malo selo nakon što je njegova supruga proglašena za   „Mis seksualnosti“.

Ali o čemu je reč?

Oksana Zotova je 32-godišnja žena koja je udata za pravoslavnog sveštenika po imenu Sergej Zotov. Pobedila je u takmičenju pod nazivom „Ti si jedinstvena“.

Zbog toga je sveštenik sklonjen sa službe u Magnitogorskoj Sabornoj crkvi i premešten je u malo selo 70 kilometara dalje.

Oksana Zotova taking part in beauth contest

Popadija je dobila mnoštvo kritika zbog učinjenog. Predstavnik crkvenog suda otac Feodor Zaprikin je za časopis „Komsomolskaja pravda“ rekao: „Veliki je greh da se žena sveštenika tako razotkriva.“

Sa druge strane, lepa popadija se brani: „Nikada ne nosim previše otvorenu odeću ili  dekolte, ne nosim suknje koje su suviše kratke. Naravno, neki ljudi mogu da zbune mojim devojačkim stilom koji je lagan i neobičan.“

Oksana Zotova, wife of the priest Sergiy Zotov

Oksana, majka dvoje dece, kojoj je i brat sveštenik,  dobijala je  i pretnje smrću zbog čega je ugasila sve svoje profile na društvenim mrežama.

Drugi je brane. navodeći da su umorni od slike popadije koja mora da bude skrušena i tužnjikava, te pozdravljaju modernu mladu ženu i majku.

Šta Vi mislite?

Forum Pouke

POSTAVI ODGOVOR

*