РУСКЕ СЛУЖБЕ ОТКРИЛЕ: Човек који је објавио медицинске податке о Хилари Клинтон је убијен!

0

Руска обавештајна служба објавила је извештај о смрти оца лекара Хилари Клинтон, коју је његов син лечио од деменције, а убијен је овог викенда након што је у јавности изнео лекарски налаз о погоршању њеног здравственог стања.

Према извештају, Винсент Флек, отац доктора Данијела Флека који је лечио Клинтонову, пронађен је у близини своје куће само 24 сата након објављивања тајне медицинске документације о Хилари Клинтон.

Обавештајна служба је први пут ступила у стање приправности око Клинтонове када су откривене околности мистериозне смрти која је повезана са Клинтоновом. Сумња се да је тада, 17.јула, ЦИА путовала око 70 километара од свог штаба и отишла у село по називу Маунт Киско, које се налази у држави Њујорк.

По доласку у Маунт Киско тим ЦИА-е је провалио специјализовани рачунар безбедносне компаније који се налазио на адреси Источна главна улица број 322, али су били изненађени изненадним доласком радника који је одмах позвао локалне полицијске трупе.

“Електорнско испитивање” које је спровела безбедносна компанија је открило аномалију инсталирану на овом рачунару у чији је систем сигурности проваљено и дошло до податка да је аномалија прослеђена на лични компјутер човека по имену Винсент Флек а инсталирана је аномалија “прекидач попут мртвог човека.”

Даљом истрагом установљено је да је Винсент Флек отац Данијела Флека, личног физиотерапеута Хилари Клинтон и који ради у Њујорку.

Случај је и даље под истрагом а занимљиво је да је 07.августа Винсент Флек пронађен мртав под мистериозним околностима и његова смрт је уследила само 24 сата пошто је на свом твитер налогу објавио тајне медицинске извештаје о здрављу Клинтонове. Твитер налог је убрзо после те објаве затворен.

Пре гашења твитер налога његов власник је навео да “мрзи то што ради али људи морају да знају за то.” Навео је:” Др Бардак није био искрен о здрављу Хилари Клинтон и имам доказ” а затим је објавио нешто медицинске документације о њеним нападима и васкуларној деменцији.

Не зна се поуздано да ли су информације на овом твитер налогу процуреле од стране самог Винсента Флека или их је објавио Данијел Флек лично, користећи рачунар свог оца како не би нио откривен.

Објава о драстичном паду здравља Хилари Клинтон је нешто о чему медији и даље ћуте, остављајући амерички народ да се пита да ли ће она бити спремна за извршавање председничких дужности.

Wебтрибуне.рс

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*