РУСКИЊА ИЗВРЕЂАЛА ЕНГЛЕЗЕ „Манчестер је град пун ДЕБЕЛИХ ХОМОСЕКСУАЛАЦА, останимо нормални“

0

Манчестер је град „дебелих и развратних људи“ тврди колумнисткиња најчитанијих руских новина, Алиса Титко, у свом хомофобичном чланку у којем такође каже да су хомосексуалне особе „одвратне“.
Титко у новинама „Комсолмоскаја правда“ изражава задовољство због тога што у Москви нема толико геј особа на улицама.

– Истина је да у Манчестеру има много дебелих људи. Младим женама не смета да им се сало прелива преко фармерица, а у ноћне изласке иду у уским панталонама и мини сукњама – пише Титко.

– У Манчестеру постоји цео један део града у ком ординирају гејеви. Нико ме на то није упозорио, већ сам открила сама шетајући кроз град. Постоји чак и табла с натписом „Геј село“, а свуда се налазе кафићи и клубови с дуга заставама. Тамо излазе и хетеросексуални парови, али увек постоји опасност да им неко приђе и да им понуди нешто више од разговора. Мало је вероватно да су мушкарци тамо геј из разлога што су девојке дебеле и непривлачне, али можда је и то утицало на њихово сексуало опредељење – наставља с оштрим констатацијама Титко. Титко каже да јој је било „одвратно“ да посматра геј људе како се љубе и држе за руке, преноси британски Телеграф.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*