RUSKINJA IZVREĐALA ENGLEZE „Mančester je grad pun DEBELIH HOMOSEKSUALACA, ostanimo normalni“

0

Mančester je grad „debelih i razvratnih ljudi“ tvrdi kolumnistkinja najčitanijih ruskih novina, Alisa Titko, u svom homofobičnom članku u kojem takođe kaže da su homoseksualne osobe „odvratne“.
Titko u novinama „Komsolmoskaja pravda“ izražava zadovoljstvo zbog toga što u Moskvi nema toliko gej osoba na ulicama.

– Istina je da u Mančesteru ima mnogo debelih ljudi. Mladim ženama ne smeta da im se salo preliva preko farmerica, a u noćne izlaske idu u uskim pantalonama i mini suknjama – piše Titko.

– U Mančesteru postoji ceo jedan deo grada u kom ordiniraju gejevi. Niko me na to nije upozorio, već sam otkrila sama šetajući kroz grad. Postoji čak i tabla s natpisom „Gej selo“, a svuda se nalaze kafići i klubovi s duga zastavama. Tamo izlaze i heteroseksualni parovi, ali uvek postoji opasnost da im neko priđe i da im ponudi nešto više od razgovora. Malo je verovatno da su muškarci tamo gej iz razloga što su devojke debele i neprivlačne, ali možda je i to uticalo na njihovo seksualo opredeljenje – nastavlja s oštrim konstatacijama Titko. Titko kaže da joj je bilo „odvratno“ da posmatra gej ljude kako se ljube i drže za ruke, prenosi britanski Telegraf.

Blic

POSTAVI ODGOVOR

*