САД, Британија и Француска, к’о покисле кокошке, у тишини се враћају кућама!

0

Садашње водство англосаксонског свијета ђелује на начин који се може описати само као луђачким, односно узалудним покушајима покретања 3. свјетског рата. Они то раде због тога што се дословно боре за преживљавање, јер се котачи правде неизбјежно ближе.

Хистеристичне тврдње британске премијерке Тхереса Маy да је Русија користила отровни плин су разлог зашто је амерички предсједник Доналд Трумп био присиљен уцјеном или заваравањем попут идиота, због лажног оптуживања сиријске владе, поновно напасти Сирију. Француски идиот, Ротхсцхилдова инсталирана крпа, Мацрон умислио је да је нови Наполеон. На срећу, оптужбе су напосљетку дошле од стварних починитеља злочина, а руски УН-ов изасланик Василy Небензyа назвао је понашање Велике Британије „казалиште апсурда“.

Што се заправо догађало?

Одговор је, наравно, да је група западних челника, који су донијели лажне ратове против терора и разне инвазије које су услиједиле, ужаснута губитком моћи и свакодневним оптужбама за вишеструке ратне злочине, почела колективно ђеловати на ирационалан и хистеричан начин. Сама ситуација у САД-у може се назвати де фацто грађанским ратом. Ратом мафије која је организирала 11. рујан, рат у Ираку, Сирији, Фукусхиму… и домољуба који желе вратити демокрацију и владавину закона на Запад.

Најновији покушај изазивања глобалног рата са несагледивим посљедицама – поновним нападом на Сирију – није успио. Западни маинстреам медији дословно су вриштали од среће називајући Ассада животињом, убојицом ђеце…. И тко се прикључио САД-у? Ротхсцхилдова Британија и Француска. Њемачка се није прикључила из једноставног разлога што Меркел нема никакву моћ у Њемачкој. У Италији је иста ствар, дојучерашњи западни партнери потучени су до ногу на недавним талијанским парламентарним изборима.

Прикључивањем кинеске морнарице под руску команду, додатно је охладила француског идиота Мацрона, британску луду Тхересу Маy и тwиттер Трумпа или Дееп Стате, свеједно.

Kако су разоткривени?

Главни уредник америчког медија „Ветерани Данас“ Гордон Даф, у свом најновијем едиторијалу објавио је доказе о америчким, британским и немачким бојним отровима, који су посредством Америчких војних и НАТО инструктора достављени (анти)сиријској „оружаној опозицији“, да би били кориштени у недавним западно спонзорираним и режираним „кемијским нападима“ у Сирији.

 

Интересантан је детаљ да је већина бојних отрова, нарочито минобацачких граната пуњеним плином „ВX“, произведена у Портон Даун лабораторији у Салисбурију у Енглеској – мјесту гђе су Руси наводно отровали тим истим плином двоструког агента Скрипала. Руска обавјештајна служба је недавно открила да је у тој истој британској војној лабораторији био ангажиран агент Скрипал, кога су британске тајне службе користиле као „дилера нервним плином“ на Блиском Истоку, у сурадњи са једном украјинском твртком, и да је негђе у том „процесу“ дошло до инцидентне (или намјерне?) изложености Скрипала и његове кћерке том бојном отрову…

У цијелој овој причи интересантна су два „детаља“, из Америке и Енглеске- Непосредно након режираног „кемијског напада“ у Гаути, Трампов савјетник за „државну сигурност“ Том Бесерт је гостовао на „АБЦ“ телевизији, гђе је у тијеку емисије јавно изразио невјерицу да је кемијски напад извела Сирија, пошто је до „напада“ дошло одмах (слиједећи дан) након Трампове објаве да је одлучио повучи америчку војску из Сирије. Након тог наступа, Бесерт је једноставно био присиљен „дати оставку“….

Други „детаљ“, који се одиграо с друге стране Атлантика у Лондону, односи се на „ББЦ“ Продуцента страног програма Риама Далатија, коме је такође било очигледно да се ради о „фалсе-флагу“ и да су том приликом намјерно убијани цивили од стране западно спонзорираних терориста. Далати је у особној фрустрацији тwитовао слиједеће: „Болестан сам и уморан од активиста и побуњеника који користе лешеве мале ђеце да би креирали режирани перформанс за потребе Запада“. Његов тwитер није преживио ни пар сати, прије него што су га западни цензори обрисали (срећом „тwитер домољуби“ су сачували „скриншат“) – Сувишно је рећи да је каријера овог искреног ББЦ продуцента сада под великим знаком питања.

Уредник Гордон Даф, који је иначе вијетнамски ветеран и бивши дипломат, наглашава да су управо сви ти нови подаци – отровни „клорни плин“ из Њемачке, британски бојни отрови на сиријском ратишту из исте војне лабораторије која сада води наводну истрагу о „тровању Скрипала“, и Скрипалов ангажман на шверцу бојних отрова у Сирији и другим земљама Блиског истока, као и посљедњи инциденти у Сирији – исувише повезани да би били случајни, и да откривају монструозну западну завјеру (режирани „фалсе флаг“), не само против Сирије, већ и против Русије. Што све има потенцијал за досад невиђени глобални конфликт…

Садашње водство англосаксонског свијета ђелује на начин који се може описати само као луђачким, односно узалудним покушајима покретања 3. свјетског рата. Они то раде због тога што се дословно боре за преживљавање, јер се котачи правде неизбјежно ближе. Нурнберг ИИ спреман је за преузимање свјетских злочинаца.

Извор: Миодраг Новаковић

И ПЛ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*