SAJAM: Šešelj poklonio patrijarhu Irineju sve svoje knjige (VIDEO)

0

Njegova svetost u narednom periodu ima da čita i čita… Naime, patrijarhu srpskom Irineju u utorak je lider radikala Vojislav Šešelj poklonio sve svoje knjige, a samo za vreme boravka u Haškom tribunalu napisao je desetine!

Tako će patrijarh u danima koji predstoje moći da uživa u delima zanimljivih naziva poput „U čeljustima kurve del Ponte“, „Rimska kurija večito žedna srpske krvi“, „Antihristov namesnik zlikovački rimski papa Benedikt Šesnaesti“, „Krvave ručerde Medlin Olbrajt“, „Kriminalac i ratni zločinac Havijer Solana“, „Podmukli galski picopevac Žak Širak”, „Rimokatolički zločinački projekat veštačke hrvatske nacije“, „Lažljiva haška pederčina Džefri Najs”, „Haško bajramsko prase“, „Đavolov šegrt zločinački rimski papa Jovan Pavle Drugi“, „Vatikan glavno satanino gnezdo“…

Lider radikala Vojislav Šešelj za „Alo!“ kaže da mu je velika čast što je patrijarh prilikom obilaska Sajma knjiga svratio baš na štand „Velika Srbija“, gde su izložena njegova dela.

– Patrijarhu sam poklonio sva svoja dela i to ćemo nastojati da mu dostavimo u Patrijaršiju što pre. Bio je iznenađen našom plodonosnom izdavačkom delatnošću. U kratkom vremenu razmenili smo mišljenja o nekim aktuelnim pitanjima. Obilazio je patrijaršijske štandove i osim toga samo je kod nas svraćao. Veoma mi je drago što nas je posetio i što smo porazgovarali – rekao je šef radikala.

 

 

Alo

POSTAVI ODGOVOR

*