Само у Србији: Од децембра школа за старлете!

0

У „школици за старлете“ обучаваће девојке како да се скидају пред камерама и да задовоље клијенте!

Веровали или не, у Србији се у децембру отвара прва права школа за старлете! Специјализовани портал под паролом „Постани старлета“ подучаваће атрактивне девојке како да се скидају пред камерама и како да задовоље клијенте, а оним најуспешнијим нуеди се посао анимир-даме, рад на хотлајну, па чак и учешће на изборима за мис?!

Заинтересоване деовјке треба да ураде јесте да попуне формулар на сајту и пошаљу 15 својих атрактивних фотографија.

Запослени на овом бизарном порталу кажу да се почетак рада очекује већ средином следећег месеца и позивају девојке да се што пре пријаве да би добиле бројне погодности.

postani-starleta_1000x0

– Наш портал „Постани старлета“ је у изради. Жеља нам је да окупимо младе, лепе и згодне девојке како бисмо им помогли да постигну успех. Са најлепшим девојкама урадићемо професионално фотографисање и видео. Такође ће имати и шансу да се прикључе избору за мис Балкана, а седам одабраних у мају 2017. водимо у Грчку на фото-сешн. Пошто је ово ипак неки облик школе, све пријављење девојке добијаће појединачно стручне савете како да њихов профил буде што запаженији – поручују запослени.

Оне које се покажу као најбоље добиће прилику да се прикажу на хотлајну, који подразумева и скидање пред камерама за клијенте. На сајту је дотаља описано које ће све задатке имати девојке обављајући овај посао.

– Задатак им је да под лажним именом обилазе профиле чланова, шаљу им захтеве за пријатељство, иницирају текстуални чет на енглеском језику. Основи циљ је задржати нове чланове што дуже на сајту. Сајтови су искључиво за чланове из Америке и Енглеске. Све ово радите из свог стана. Плаћање је на 15 дана у зависности од времена које сте утрошили и од броја анимираних чланова – наводи се на сајту.

Међутим, онима које се одлуче на „хот-видео“, који подразумева скидање пред камерама, обећава се и веома уносан хонорар.

– Хот-видео се ради исључиво са странкама из Америке и Енглеске, Зарада зависи од времена проведеног на чету и броја странака. Зарада је 1.000 евра плус бонуси. Дискреција је загарантована – обећавају на сајту.

 

 

 

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*