Самохрана мајка са троје деце нема где да презими: У трену остали без целе имовине

0

Породичну кућа самохране мајке Милке Новаковић из Ивањице у јуну је захватио пожар и од дома је остало само згариште .

Од тада Милка са три сина Зораном, Николом и Гораном живи  у принудном смештају који јој је обезбедила локална власт. Милка је незапослена, а децу одгаја радећи у надници и тешком муком заради само за храну.Храброј жени  потребна је помоћ добрих људи како би поново имала кров над главом, а у акцију се укључила  и локална самоуправа.

– Надам се да ће нам неко помоћи, јер сад ми је горе ми је сад него пре десет година, када сам се с троје мале деце и само једном путном торбом вратила из Пожаревца. Мучила сам се, радила где год је било посла, успели смо да купимо ову кућицу и да скромно живимо. Али, ово што нам се догодило потпуно ме је дотукло – прича Милка.

Узрок пожара вероватно су лоше електричне инсталације. Kада је ватра букнула, у кући је био најстарији син Зоран.- Слушали смо музику и ја сам прво помислио да је то некакав звук из песме, био је неприродан па сам паузирао музику и чуо то пуцкетање у купатилу. Све се одиграло у пар минута. Ватрогасци су стигли брзо, али није било спаса – прича он.
q3oktkqturbxy84mmvlowixzjvmzdhmmjhjody1yjm2nzlmn2mznwzmnc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga
Општинска власт је осмах реаговала и обезбедила Новаковићима принудни смештај, али породица ту не може да сачека зимске дане.

Сви који желе да помогну породици Новаковић могу да уплате донације на жиро рачун  205-9011006749024-70 Kомерцијална банка АД Београд –Милка Новаковић

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*