Санда: Власт позвала на „унутрашњи дијалог“, а онда блати, вређа и лаже

0

ШЕФ ПОСЛАНИЧКЕ ГРУПЕ СНС ЊЕН ПРЕДЛОГ ДА КИМ БУДЕ ЗАМРЗНУТИ КОНФЛИКТ НАЗВАО ИДИОТИЗМОМ

Санда РАШКОВИЋ ИВИЋ: „Не могу се отети утиску велике нервозе ових на власти и њиховог шефа који се понашају као трговац који је новац примио, а сву робу није испоручио“
ШЕФИЦА посланичке групе Покрет за спас Србије-Нова Србија Санда Рашковић Ивић изјавила је данас да је забрињавајуће што је изложена блаћењу због изношења мишљења на који начин се треба односити према питању Косова и Метохије.

„Оно што озбиљно треба да нас све забрине јесте чињеница да је председник Србије, а шеф СНС (Александар Вучић) позвао на дијалог, дакле изношење различитих мишљења и сада када сам ја изнела свој став да је замрзнути конфликт у садашњем тренутку решење које бих ја предложила, изложена сам блаћењу, увредама и лажима“, рекла је Санда Рашковић Ивић.

Она је у писаној изјави упитала о каквом дијалогу се онда говори и шта власт под дијалогом подразумева ако реагује блаћењем на изнети став.

„Не могу се отети утиску велике нервозе ових на власти и њиховог шефа који се понашају као трговац који је новац примио, а сву робу није испоручио“, рекла је Санда Рашковић Ивић.

Санда Рашковић Ивић је у интервјуу за данашње издање дневног листа „Политика“ навела да би показала више стрпљења за решавање питања Косова и Метохије и да под тим подразумева такозвани „замрзнути конфликт“.

На те њене наводе реаговао је шеф посланичке групе Српске напредне странке Владимир Орлић истичући да је њен предлог о „замрзнутом конфликту“ чист идиотизам.

Бета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*