Sarajevo besno – Zavetnici prave skup podrške Mladiću u Banjaluci

0

ZAVETNICI ORGANIZUJU SKUP U UTORAK, KOJI JE IZAZVAO NEZADOVOLJSTVO U SARAJEVU. NAJAVU SKUPA PRENOSIMO U CELINI

Obaveštavamo javnost da će se skup podrške jednom od najvećih srpskih junaka 20. veka, generalu Ratku Mladiću, održati 11. jula na Trgu Krajine u Banjaluci, sa početkom u 18.00 časova.

Toga dana obeležavamo oslobođenje Srebrenice u kojoj su horde Nasera Orića od 1992. do 1995. godine počinile stravične zločine nad srpskim narodom.

U susret presudi generalu Ratku Mladiću smatramo da je upravo ovaj datum prava prilika da se pošalje poruka podrške srpskom generalu. U Haškom tribinulu ne sudi se samo Ratku Mladiću, već čitavom srpskom narodu.

Srebrenica je politički projekat koji godinama unazad služi kao instrument za stalni pritisak na Banja Luku, sa ciljem da se Srbima nametne kolektivna krivica, a Republika Srpska proglasi za genocidnu tvorevinu. Srebrenica je postala oružje za održavanje srbofobične atmosfere u zapadnim društvima i instrument demonizacije srpskog naroda.

Pozivamo sve one koji poštuju veliku žrtvu svih onih koji su stvarali i branili Republiku Srpsku da se zajedno okupimo na Trgu Krajine i pružimo podršku generalu Ratku Mladiću.

 

Srpski sabor Zavetnici – Republika Srpska

POSTAVI ODGOVOR

*