Саша Мирковић коментарисао девојку Ане Брнабић, па добио епитет СЕЉАЧИНЕ!

0

Многи су осудили двосмисленост његових речи, као и увредљив карактер твита

Саша Мирковић, некадашњи напредњак, данас лидер Покрета Цела Србија, изазвао је бурну расправо на друштвеној мрежи Твитер, након што је у свом твиту поменуо девојку премијерке Србије Ане Брнабић, Милицу Ђурђич.

Многи су осудили двосмисленост његових речи, као и увредљив карактер твита, говорећи како једном озбиљном политичару не приличи да се тако понаша у јавности, но Мирковић се није дао омести, па је наставио у истом духу.

Наиме, он је на свом званичном Твитер налогу објавио фотографију на којој лице Милице Ђурђић краси широк осмех, а узрок њеног смеха је, како је Мирковић написао, управо он.

Kоментари на овај твит били су пуни осуде и гађења, но чини се како Сашу Мирковића то није много узнемирило. Он се чак упуштао у расправу и објашњавање оног што је спорним твитом желео да каже.

Један од твитераша написао је како мало шта може да дефинише „сељачину као твит“.

На шта је Мирковић одговорио са:

Но, расправа се ту није зауставила, већ је Мирковић добио још један одговор:

Па је и он одговорио:

Има и даље:

Расправа је чак дошла и до Војводине и Санџака:

На све критике које су му биле упућене, Мирковић је одговарао с чуђењем и питањем шта је то неукусно у његовим речима.

На шта је Мирковић одговорио:

На осуду да двосмисленост његових речи носи и неке вулгарне конотације, Мирковић се оградио са речима како је једина ствар на коју је он мислио и која стоји између редова „чиста коса“.

 

Једна од критика била је и како би човека требало „прозивати“ према његовим карактерним особинама и начину на који ради, а не због његове сексуалне оријентације:

На шта је Мирковић показао и свој став према геј популацији, говорећи како су његова деца „нормална“:

Еспресо

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*