Saša Mirković komentarisao devojku Ane Brnabić, pa dobio epitet SELJAČINE!

0

Mnogi su osudili dvosmislenost njegovih reči, kao i uvredljiv karakter tvita

Saša Mirković, nekadašnji naprednjak, danas lider Pokreta Cela Srbija, izazvao je burnu raspravo na društvenoj mreži Tviter, nakon što je u svom tvitu pomenuo devojku premijerke Srbije Ane Brnabić, Milicu Đurđič.

Mnogi su osudili dvosmislenost njegovih reči, kao i uvredljiv karakter tvita, govoreći kako jednom ozbiljnom političaru ne priliči da se tako ponaša u javnosti, no Mirković se nije dao omesti, pa je nastavio u istom duhu.

Naime, on je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio fotografiju na kojoj lice Milice Đurđić krasi širok osmeh, a uzrok njenog smeha je, kako je Mirković napisao, upravo on.

Komentari na ovaj tvit bili su puni osude i gađenja, no čini se kako Sašu Mirkovića to nije mnogo uznemirilo. On se čak upuštao u raspravu i objašnjavanje onog što je spornim tvitom želeo da kaže.

Jedan od tviteraša napisao je kako malo šta može da definiše „seljačinu kao tvit“.

Na šta je Mirković odgovorio sa:

No, rasprava se tu nije zaustavila, već je Mirković dobio još jedan odgovor:

Pa je i on odgovorio:

Ima i dalje:

Rasprava je čak došla i do Vojvodine i Sandžaka:

Na sve kritike koje su mu bile upućene, Mirković je odgovarao s čuđenjem i pitanjem šta je to neukusno u njegovim rečima.

Na šta je Mirković odgovorio:

Na osudu da dvosmislenost njegovih reči nosi i neke vulgarne konotacije, Mirković se ogradio sa rečima kako je jedina stvar na koju je on mislio i koja stoji između redova „čista kosa“.

 

Jedna od kritika bila je i kako bi čoveka trebalo „prozivati“ prema njegovim karakternim osobinama i načinu na koji radi, a ne zbog njegove seksualne orijentacije:

Na šta je Mirković pokazao i svoj stav prema gej populaciji, govoreći kako su njegova deca „normalna“:

Espreso

 

POSTAVI ODGOVOR

*