Саша Радуловић ће бити градоначелник Београда!?

СПРЕМА КАМПАЊУ Радуловић хоће да се кандидује за градоначелника Београда

0

СПРЕМА КАМПАЊУ Радуловић хоће да се кандидује за градоначелника Београда

Председник покрета ДЈБ Саша Радуловић одлучио је да се кандидује за градоначелника Београда на изборима који би могли да буду одржани већ следеће године, сазнаје „Блиц“.

– Радуловић је добро прошао на републичким изборима ове године и мисли да би на следећим изборима у Београду могао да направи много бољи резултат – наводи извор „Блица“.

Сам Радуловић у изјави за „Блиц“ практично потврђује да му је намера да наследи Синишу Малог на позицији градоначелника.

– И за нас и за Србију су избори у Београду критично важни јер је место градоначелника друга позиција по важности и утицају у извршној власти у целој републици. То ће бити прилика да на примеру покажемо како треба да функционише власт и како се уводи ред – наводи Радуловић.

Радуловић каже да је ДЈБ у Београду “најјача опозициона странка” и да ће у случају победе “прекинути корупцију, развити Савски амфитеатар, укинути бахату комуналну полицију…”.

Како се спекулисало, избори у Београду могли би да буду одржани већ следеће године истовремено са председничким. Тако би кандидат за председника Србије испред СНС могао да да ветар у леђа и кандидату за првог човека Београда.

Расписивања избора за престоницу у редовном року не мења много ствар јер мандат Синиши Малом и садашњој градској власти истиче почетком 2018. године.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*