СДП: Зашто Филип III Вујановић и даље ћути поводом државног удара?

КАКО ТО ДА ПРЕМЈЕР О ПОКУШАЈУ СВОГ ХАПШЕЊА САЗНАЈЕ ИЗ МЕДИЈА?

0

Партија Ранка КРИВОКАПИЋА: Ко је покушао државни удар или га симулирао због изборног процеса – мораће се одговорити у наредним данима. Тај ће морати да одговара, ко год био. Без обзира да ли га финансира црногорски или руски криминал. За државни удар ће неко морати да одговара, било да је државним ударом покушао да преузме или да сачува власт

КАМПАЊА је завршена, па можете престати са понављањем глупости чији је једини циљ препадање грађана, посебно мањинских народа које сте у кампањи уцењивали, а чијој се подршци данас надате, саопштено је из СДП-а.

         „Данас, када смо преживјели државни удар, треба да објасните грађанима ко стоји иза њега? Зашто се предсједник Филип III Вујановић није огласио поводом државног удара? Како то да предсједник владе о државном удару и покушају сопственог хапшења сазнаје „из медија“? Како министар унутрашњих послова не зна ништа о државном удару? Када ћете покренути поступак против руководства ЕКИП-а које је прекинуло комуникације у сред државног удара?“, пише у саопштењу те странке.

         Они су наставили са питањима која су била постављања за време, али и након изборног дана.

         „Ко су људи који на видеоснимцима тврде да за вас купују гласове? Ако вам подмећу треба да одговарају, ако за вас купују гласове – треба да одговарате заједно. Када ће директор полиције, једини информисани о државном удару, тражити роковник предсједници Општине Гусиње? Удар на уставно право грађана да слободно бирају је извео ДПС. Ко је покушао државни удар или га симулирао због изборног процеса мораће се одговорити у наредним данима. И тај ће морати да одговара, ко год био. Без обзира да ли га финансира црногорски или руски криминал. За државни удар ће неко морати да одговара, било да је државним ударом покушао да преузме или да сачува власт. Грађани очекују пуну истину и од те приче не можете побјећи“, закључено је у саопштењу.

Факти

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*