Сергеј Трифуновић опсовао мајку десничарима

0

Десничарске организације брутално су одговориле Сергеју Трифуновићу на прозивке које је изнео на њихов рачун.

Трифуновић је путем Твитера пребацио десничарима што нису реаговали на подршку тзв. Српске листе и напредњака Харадинају посебно именујући СПЦ, Образ, 1389 и навијаче. Трифуновић у свом коментару псује мајку припадницима тих организација.

Први су на његове увреде реаговали из СНП 1389.

– Пре свега, лицемерно је да о Космету прича човек који се није огласио када су гореле српске светиње, када су убијани српски учитељи и нападане српске енклаве; који је ћутао и одобравао када су прогањани свештеници , деца, жене; који отворено навија да јужна српска покрајина постане терористичка творевина. Зато се питамо долазе ли овакве изјаве из Сергејеве лицемерне и од опијата очигледно помућене главе, или пак стижу директно из Приштине и оних које наводно критикује, а за које заправо Сергеј ради и чије ставове заступа, било да пљује по застави Србије, било да носи мајицу муслиманског кољача Јове Дивјака, било да Приштину гледа као суседа, а не део Србије – каже Михаило Јањић, председник новосадског одбора 1389.

Он наглашава истовремено да 1389 не само није подржао сарадњу са Хараданијем, већ не подржава сарадњу са било којим кољачем, убицом и терористом и не признаје институција квази творевине Косово, али да је Сергеј последњи који треба да прича о томе.

– Ми сматрамо да о ситуацији у јужној покрајини највише права имају да причају они који су ту покрајину бранили или они који живе у њој, а не овај наводни уметник, који би, да таква категорија постоји, био лауреат за Оскара за издају. Његови ставови могу се тумачити само оном народном: ко о чему, курва о поштењу – каже Јањић.

Лидер Образа, Младен Обрадовић, огласио се на овој друштвеној мрежи и одговорио директно Трифуновићу. Обрадовић је вешто избегао уличарски речник и ниво комуникације каквим се користи познати глумац, а ево шта је одговорио Трифуновићу:

„Поштовани г. Трифуновићу, где и на чему сте Ви били све ове године? Где и на чему сте сада? За нас је AV био и остао издајник. А за Вас?“, написао је Обрадовић, после чега Трифуновић није одговорио ништа, али је приметно да је познати глумац у свом стилу наставио комуникацију са другим „твитерашима“.

Meђутим, један од реакција на Трифуновићев испад била је у његовом стилу па се може рећи да је глумац добио шта је тражио.

 

Сергеј Трифуновић је једно либерално говедо, које је само друга страна медаље говеда која свакодневно пљује.

— nasisrbija (@nasisrbija) September 10, 2017

– Сергеј Трифуновић је једно либерално говедо, које је само друга страна медаље говеда која свакодневно пљује – поручили су глумцу из СНП Наши.

 

 

 

Комерсант

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*