Шешељ: Ана са мора дошла сва излизана

0

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ, који је познат по својим бруталним и често непристојним увредама на рачун политичких неистомишљеника, јуче је превршио сваку меру и границу пристојности.

Радикал је на најбруталнији начин напао премијерку Ану Брнабић и министре у Влади Србије. Згрожени чланови Владе поручили су да од Шешеља нису ни очекивали да буде пристојан.

Наиме, лидер радикала јуче се огласио скандалозним писањем на друштвеној мрежи Твитер и још једном показао да не одустаје од бруталних и непримерених коментара на рачун политичких противника.

– У Србији еуфорична радна атмосфера. Влада окончала сезону годишњих одмора. Сви министри се вратили опаљени. Само Ана Брнабић дошла сва излизана – написао је он на Твитеру.

Чланови Владе Србије шокирани су оваквим писањем председника СРС-а и народног посланика те странке у Скупштини Србије.

Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка саобраћаја, грађевине и инфраструктуре, која је често и сама била мета бруталних Шешељевих напада, казала  да од лидера СРС-а није ни очекивала пристојност.

– А шта се може очекивати од једног Шешеља?!? Па сви би се изненадили да је пристојан – поручила је Михајловићева.

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић такође је био шокиран Шешељевим писанијем.

– Kоментарисати беспризорност, хомофобичност, фрустрираност и декадентне пошалице лидера радикала заиста је излишно – казао је Ружић

Министарка задужена за европске интеграције Јадранка Јоксимовић казала је за наш лист да Шешељево писаније није вредно посебног коментарисања.

– Рекла бих да је једино „излизан” такав реторички манир. Али није вредно посебног кометара – рекла је она

Министарка без портфеља Славица Ђукић Дејановић, задужена за демографију и популациону политику рекла је за „Ало!“ да је то речник типичан за Шешеља.

– Познат, мени неприхватљив, али вокабулар типичан за господина Шешеља – навела је она.

Иначе, ово није први пут да се лидер радикала на бруталан начин обрачунава са политичким противницима. Иако су му резултати на изборима све лошији, Шешељ не одустаје од свог простачког начина комуникације, а често су мете његових напада даме које припадају противничким политичким странкама.

Подсећања ради, на мети примитивних Шешељевих напада биле су и Зорана Михајловић, Маја Гојковић, Санда Рашковић Ивић и Марија Обрадовић. Шешељ је без трунке срамоте Михаловићевој поручио: „Уместо вибратора, ја бих Зорани Михајловић понудио десетину брадатих, задриглих и месец дана некупаних четника, који нису много пробирљиви“, а посланицу Санду Рашковић Ивић је упоредио с „караконџулом с Плавог моста“.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*