Šešelj napravio dil sa Dačićem i Palmom!

0

Na lokalnim izborima u opštini Mionica, koji će biti održani 24. decembra, pod rednim brojem 3 glasačkog listića nalazi se lista Ivica Dačić – SPS – Dragan Marković Palma – JS – Vojislav Šešelj – SRS.

Danas je u prepunom Domu kulture u Mionici održan predizborni skup ove koalicije, na kome su govorili Ivica Dačić, Dragan Marković Palma i Vojislav Šešelj .

– Možda se ponekad nismo slagali, ali jedno je sigurno – nikada nismo bili izdajnici. Veoma su važni i ovi lokalni izbori kako bi patriotski blok još više ojačao, jer ima sve više onih koji bi da destabilizuju Srbiju i region. Naša politika je principijelna. Ako neko misli da se unutrašnji dijalog vodi u Srbiji kako bi se priznalo nezavisno Kosovo, onda se grdno vara. Kosovo nikada neće postati član UN dok je naših prijateljskih odnosa sa Rusijim i Kinom. Jesmo za EU, ali ne po cenu naših državnih interesa i teritorijalnog integriteta-rekao je Dačić.

Dragan Marković Palma govorio je o Haškom tribunalu.

– Ja sam protiv Haškog tribunala, protiv nezavisnog Kosova i da dva muškarca ulaze u brak. Šešelj je razbio Hag kao zvečku. Tamo nije suđeno Šešelju, već Srbiji i Šešelj je u Hagu odbranio Srbiju. Dačić je zaslužan što Kosovo nije ušlo u UNESKO i što je srpsko kolo priznato u UNESKO kao naša kulurna nematerijalna baština – rekao je Marković .

Šešelj je napomenuo da je on za širu patriotsku koaliciju i na republičkom nivou.

– Slažem se svim sto je Palma rekao. Ja nikada neću dozvoliti da dosmanlije dođu na vlast i zato bi bila dobra i neka šira patriotska koalicija i na republičkom nivou. Mionica je zato na jedan način eksperiment. Mi smo ovde da pariramo naprednjacima i da posle izbora uđemo u razgovor sa SNS sa što više odbornika – rekao je.

 

 

Alo

POSTAVI ODGOVOR

*