Шешељ: Вучићу је намењена судбина издајника Зорана Ђинђића и ….

0

Лидер радикала Војислав Шешељ је гостујући у емисији „Без устручавања“ КТВ из Зрењанина, изнео неке своје ставове и одговорио на питања у вези са тренутним политичким стањем у земљи. Наравно, осврнуо се и на лик и дело Александра Вучића. Преносимо најзанимљивије делове интервјуа.

– Вучић је на потезу, он мора да се определи и мора да схвати да му Запад ради о глави. Желе да га искоиристе за одређене ствари, њему је намењена судбина коју је имао и Ђинђић, Коштуница, Тадић…. Једноставно кад га буду искористили, бациће га на сметлиште историје, рекао је Шешељ који је на констатацију водитељке да српског премијера Зорана Ђинђића није убио „страни фактор“ рекао:

– Има ту и страних фактора, они јесу умешани у убиство Ђинђића, све очигледније је да су ту умешани и страни фактори, не само због Косова већ и смедеревске железаре коју није хтео да прода за багателу. Он је важио за немачког човека и могуће да је због тога сметао Енглезима и Американцима, рекао је лидер радикала и додао да му је драго што је Ђинђић убијен и да се никад није толико радовао, јер је у питању био вођа мафије…

А шта је још рекао погледајте у видеу.

A ево и шта замера Вучићу:

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*