Шешељ: „Знам које су српске посланице проститутке“

0

Нећу да кажем имена, оне ће се саме препознати, тврди лидер Српске радикалне странке

Хапшење неколико старлета у Тивту због сумње да су умешане у проституцију и трговину дрогом, међу којима су и две политичарке из Црне Горе и Републике Српске, запалило је цео регион и отворило причу о елитној проституцији која је из хотела, приватних вила и јахти доспела и до скупштинских клупа и кабинета високих државних функционера.

Лидер радикала Војислав Шешељ каже да је све ово тачно и да су проституција и политика увек ишле некако једна уз другу.

– Али згрануо сам се када сам се вратио из Хага и видео колико има проститутки које се представљају као политичарке. Да се разумемо, никог не изненађује када политичаре везују за девојке лаког морала, али када то раде жене које се баве политиком на било ком нивоу, то је већ новина, чак и за мене. Ево, ако ћемо тако, има њих на српској политичкој сцени, па и у српском парламенту. А оне ће се саме препознати. Надам се да међу њима нема радикалки, али сам сигуран да их има у свим другим странкама – тврди Шешељ.

Секс и политика

Ема Ђухић, старлета која је ухапшена у Црној Гори са седам и по грама кокаина и под сумњом да се бавила елитном проституцијом, за Kурир каже да јој је Мадам Жељка Роловић најбоља пријатељица, а да се она не бави најстаријим занатом, већ да је политичарка.

– Зашто не пишете о ескорт дамама које се крију у политичким странкама у Србији?! То је јавна тајна! Оне задовољавају своје шефове за новац или за неку функцију, а о томе се у јавности ћути! – тврди за Kурир Ема Ђухић и објашњава да иначе нема ниједну провокативну фотографију.

– Годинама сам у политици, тиме волим да се бавим, немам везе с проституцијом – каже она.

– Знате шта, ја сам од 15. године била члан либерала, а онда сам прешла у ДПС (Демократску партију социјалиста). Иако нисам на некој високој функцији у странци, ја сам политичарка. Завршила сам факултет и бавим се политиком, помажем колегама у странци.

На питање како то да је користила кокаин, каже: – Нисам никакав дилер, кокаин је био за моје потребе.

– Можда сам некад била у друштву старлети, али ја не знам ни Сорају, ни Тијану Ајфон, Станију, не желим да ме са њима повезују – каже Ђухићева.

Она се осврнула и на пријатељство са мадам Жељком Роловић, у чијем је друштву на јахти ухапшена. Подсетимо, Роловићева је хапшена прошле године у акцији „Лутка“, а признала је да је макро када се са тужилаштвом нагодила око пресуде.

– Жељка Роловић је моја најбоља другарица већ пет година, она је добар човек, много добар друг, она је део моје породице – навела је млада политичарка и додала:

– Да сам крива, да дилујем, била бих иза решетака. Има лоших коментара на порталима, ово ми је на неки начин уништило живот. Имам посао, нисам остала без њега. Родитељи су шокирани што се свашта писало, али проћи ће и то. Они ми верују, каква год да сам, њихова сам – закључила је Ема.

Долазе у Скупштину

Јелена Маћић, шминкерка, каже да можемо ускоро да очекујемо проститутке и у парламенту.

– У земљи у којој не постоји елита, не може да постоји ни елитна проституција. То је само последица политике ове земље у последњих 25 година. Проституција би требало да се легализује јер би то рашчистило институцију. Уколико се буде легализовала, решиће се питање жена. Све те проститутке, које првенствено нису елитне, промовишу се кроз медије, новине, телевизију, ријалити програме, тако да немамо права да се бунимо. Ако је народу прихватљиво да сваки дан гледа и воли проститутке, онда је нормално да следећи корак буде улазак проститутки у парламент, у институције, у друштвена предузећа – каже Маћићева.

Весна Дедић, списатељица и новинарка, каже да су у Србији привилеговани погрешни људи.

– Проблем је што се даје шанса онима који могу да ураде оно што може свако. У животу је најлакше скинути се, а најтеже је завршити факултет и направити каријеру на поштен начин. Привилеговани су погрешни. Треба да се вратимо 10 година уназад и да видимо ко је први почео да придаје на значају старлетама – рекла је Весна Дедић.

Државни посао Она је оперативац функционера
НИСАМ СТАРЛЕТА, ВЕЋ ШЕФ KАБИНЕТА

Не знам зашто нас стављате у исти кош са проституткама и старлетама?! Завршиле смо факултете, чланице смо једне од водећих политичких странка већ годинама и не видим ништа чудно у томе што сада радимо у државној служби. А то што се лепо облачимо и волимо луксуз, то је наша приватна ствар.Ово је изјавила једна од девојака које раде у кабинетима високих државних функционера у Србији. Прелепа плавуша са пуњеном горњом усном и силиконима у грудима у задњици, беспрекорно „затегнута“ у скупоценој гардероби, каже да није ништа чудно што је главни оперативац једном познатом политичару.- Уговарам састанке, дочекујем и испраћам госте. Ја сам шеф кабинета. Често остајем и ван радног времена, а шта после радим, то је моја ствар – испричала нам је девојка за коју се прича да се управо бави проституцијом.
Kо је ухапшени Марко Лушић
ВОДИТЕЉ НА ЈАХТИ СА СТАРЛЕТАМА
Загрепчанин Марко Лушић, бивши ТВ водитељ и продуцент, приведен је у среду у марини у Тивту заједно са четири старлете.Kако пишу медији у Хрватској, Лушић, по струци економиста, окушао се као водитељ РТЛ, а славу је стекао у познатом шоуу „Вечера за пет“. Kасније се окушао и као водитељ „Великог брата“ и талент шоуа „Хрватска тражи звезду“. Марко је након тога покушао да се опроба и у самосталној продукцији, али пошто му то није пошло за руком, основао је, заједно са оцем и још једним партнером, фабрику за прераду меса и дивљачи. Бивша ТВ звезда објаснио је полицајцима како се обрео у друштву ових угледних дама, али за медије није био доступан.
Проституција

Механизам „рада“
Након хапшења у децембру 2014, у Србији је разоткривен механизам рада елитних проститутки и њихових макроа
Тада је ухапшен Михајло М., код кога су пронађене „пословне књиге“ и евиденција девојака које су са њим биле у бизнису
Макро није записивао имена и презимена жена и клијената, али када су прегледани и упоређени подаци са лаптопа, 16 мобилних са „златним картицама“ и из његове документације, коцкице су се поклопиле
Тада је откривено да су услуге девојака плаћали бројни политичари, спортисти и фудбалери, који су издвајали баснословне суме да осигурају дискрецију
Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*