Сестра се одрекла Соње Бисерко, али то није све

0

Соња Бисерко власница је Хелсиншког одбора за људска права у Србији, са сједиштем у Београду, у Змај Јовиној 7, али је другарица Соња била и члан Савеза комуниста Југославије. Представљамо вам само неке чињенице из њеног живота.

Брат Соње Бисерко погинуо је као припадник Збора народне гарде Фрање Туђмана у борбама са крајишким Србима.

Њена рођена сестра Љиљана, једно вријеме носила презиме Глигић, живи на Новом Београду, због њене анти-српске хистерије не контактира са Соњом.

У јануару 2000. године заједно са Наташом Кандић, на скупу “албанских интелектуалаца” са Косова и Западне Европе, одржала је говор у Женеви којима је окупљеним Албанцима поручила да ”Албанци своју перспективу треба да виде ван Србије“, што је одушевило све присутне.

У амбасаду Хрватске улази као у своју кућу. Има хрватски пасош, а за потребе амбасаде њени сарадници по Србији трагају за избјеглим Србима из Хрватске, који су пред тамошњим судовима оптужени за ратне злочине и прикупљају све податке о њима.

Јавно прича како је осветила братовљеву смрт.

Прије бомбардовања НАТО пакта ширила лажи које су потпомогле да до бомбардовања Србије и дође.

За вријеме бомбардовања отворено позивала на убијање цивила. То је злочин за који се суди у свим демократским земљама, само не у Србији

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*