Синдикати фабрика наменске индустрије пружили подршку Војном синдикату Србије

0

Синдикати фабрика наменске индустрије Србије Застава оружје – Крагујевац, Прва искра – Барич, Први партизан – Ужице, Крушик – Ваљево и Слобода – Чачак који заступају интересе 10.000 радника ове индустријске гране, пружају вам пуну подршку у настојању да остварите циљеве који ће припадницима Војске Србије побољшати социјално – економски положај.

Снага ваших синдикалних активности указује на неопходност потребе да наши изабрани представници власти схвате да из ове кризе може да се изађе само разумним одлукама које ће ићи у правцу укидања неоправданог смањења зарада и побољшања положаја припадника Војске Србије.

Ваш допринос очувању одбрамбене моћи земље и допринос наменске индустрије развоју националне привреде кроз обезбеђење опреме за властите оружане снаге су не само друштвено корисни, него и гарант очувања националне безбедности.

Радници наменске индустрије суочавају се са сличним тешкоћама јер су већ дужи период изложени неоправданом умањењу зарада, иако нису буџетски корисници, и поред тога што ова профитабилна грана бележи стални раст производње ратне технике, као и повећање извоза због велике тражње на иностраном тржишту.

Синдикати наменске индустрије Србије, на заједничком састанку, су оценили да је неопходно хитно предузимање мера од стране надлежних институција како би се нашао излаз из постојеће ситуације, што би допринело стабилизовању одбрамбене способности земље, која би се одразила и на јачање производње у фабрикама наменске индустрије Србије.

Ваша одлучност и храброст да истрајете у синдикалној борби за бољи положај припадника Војске, без обзира на све притиске, су задивљујући и говоре о постојању наде и уливају храброст свима онима који не прихватају даље понижавање људског достојанства.

С поштовањем,

Прва искра – Барич, Ненад Миливојевић

Први партизан – Ужице, Зоран Станић

Крушик – Ваљево, Бранко Петровић

Слобода – Чачак, Драган Јекић

Застава оружје – Крагујевац, Драган Илић

Војни синдикат Србије/ПАТРИОТ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*