ШИПТАРИ ПРЕТЕ! Харадинај тражио већи број наоружаних специјалаца на КиМ: СПРЕМНИ СМО И ЧЕКАМО!

0

Премијер лажне државе Косово, Рамуш Харадинај казао је да ће се, уколико дође до проглашења аутономије севера КИМ, они који то буду урадили, суочити са косовским законима

– Нећемо толерисати једностране потезе а прича о аутономији на северном делу Косова долази из Београда. Нико нема право да предузме једнострану акцију – рекао је Харадинај.Он је казао да је ситуација на Косову мирна и да ће сутра бити представљен известај о, како је рекао, нацрту статута удружења (ЗСО).

– Радна група сутра може да поднесе извештај о нацрту статута удружења. Када добијемо тај извештај, морамо осигурати да је он у складу са нашим законима, казао је Харадинај након састанка са Већем сигурности и додао да је тражио да се повећа број безбедносних снага на Косову у случају, како је рекао, да дође до неких догађаја.

– Ако неко изађе из косовских закона и споразума, закон ће деловати и одговорити, без дилеме. Свако ко улази на територију Косова ради кршења закона и реда добиће наш одговор. Ми смо у стању спремности – рекао је Харадинај.

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*