“СЛУЧАЈ СКРИПАЛ” И РОТШИЛДОВ МАРШ према Трећем светском рату

0

Амерички политолог и аналитичар Дин Хендерсон, који је 2004. побиједио на изборима за Конгрес као кандидат Демократске странке у осмом округу у Мисурију, за случај Скрипал оптужује директно породицу Ротшилд, која жели изазвати рат против Русије.

Хендерсон се против друштвене неправде бори од 1985. године, када је путовао по ратом разореној Никарагви и од тада је посјетио педесет земаља на шест континената. Аутор је бројних књига и радова у којима разоткрива сплетке у врху америчке и политике Запада.

Дин Хендерсон тврди како су, након неуспјеле лажне истраге Роберта Милера, Ротшилдове слуге у служби МИ6 измислиле ефикасан инструмент пропаганде потребне за напад на Русију. Наводно тровање Сергеја Скрипала се брзо проширило на насловницама главних медија. Свако ко се усуђује поставити питање или тражити доказа о руском судјеловању у том случају убрзо се оспорава и проглашава непријатељем државе.

О томе свједочи и карикатура коју је објавио ББЦ, на којој је фотографија британског лабуристичког челника Џеремија Корбина “фотошопом” постављена уз Кремљ. Затим је Мосад послао своје снаге у Лондон како би Корбун приказали као антисемита. У Сједињеним Америчким Државама, док су републиканци и демократи вриштали да се мора одбранити британска круна, Трамп се суздржао од критизирања Русије све док није видио “доказе”.

Чак је отишао тако далеко да је честитао Владимиру Путину на изборној побједи у Русији. Након тога је америчка елита заурлала и позвала порно “диву” Стормy Данијелс да у емисији “60 Минута” читав сат лупета глупости и тврди како је Доналд Трамп имао односе с њом, те како јој је за ћутњу о тој афери наводно платио од 130 000 долара, а она заузврат не смије открити ни једну повјерљиву информацију о Трампу.

Сутрадан је Трамп био мртав и упрегнут у кола “господина” Ротшилда. Након излива искрености порно “глумице” Трамп се одмах одлучио на протјеривање руских дипломата и солидарисирао се с више од пола ЕУ.

Путин је побиједио на изборима с већином од 77 посто од 67 посто Руса који су изашли на гласање, чиме су се предсједнички избори претворили у плебисцит подршке руског народа свом предсједнику. Међународни проматрачи су одмах потврдили ове резултате.

Стога клан Ротшилд и њихови најближи пријатељи не могу мрзити Владимира Путина, а да истовремено не презиру Русе, који су видјели како њихова земља прошла под управом Голдман Сакса & Ко. 1998. Те је године око 70 милиона Руса дословно бачено на улицу, док је 1989. године, прије него што су ЦИА и Борис Јељцин уништили руску државу, само 2 милиона Руса било сиромашно и нису имали за стан, храну, школовање дјеце, лијечење и основне животне потрепштине.

На челу ратнохушкачке елите Ротшилдових слугу је Атлантско веће, чији чланови урлају у медијима и снажно понављају лаж о Скрипалу. Атлантско веће је утјеловљење Атлантске уније и није случајно да НАТО управо данас позива на општу мобилизацију Сједињених Држава и Европе за одбрану од “руског агресора”.

Атлантска унија је повезана с британским Краљевским институтом за иностране послове (Royal Institute of International Affairs), а огранак ове организације у Сједињеним Америчким Државама је Веће за иностранство основан од стране Цецила Родеса, чији је сан да се САД врате под енглеску круну.

Атлантска унија је отворила свој прву канцеларију у Америци у простору којег им је у Њујорку донирао Нелсон Рокфелер. Сваке године од 1939. до 1976. је Конгресу представљана резолуција Атлантске уније којом се захтијева укидање Декларације о независности и “нови светски поредак”. Двије године касније, 1941. године, догодио се напад на Пеарл Харбур.

Прије тог круцијалног догађаја, велика већина Американаца се супротстављала уласку у Други светски рат. Черчил и британска круна су били спашени када се америчко јавно мнијење радикално промијенило и Сједињене Државе су коначно ушле у сукоб против Тројног пакта.

Постоји слична прича о Првом светском рату, када је 1913. тек основани ФЕД, којег су водили Џек Морган, син Џ.П. Моргана и човјек клана Ротшилд и Фондације Карнегиј. Као што је написао Чарлс Тенсил у књизи “Америка иде у рат“, чак и прије оружаног сукоба се француска фирма Фрèрес Ротшилд повезанла с фирмом Морган&Компани у Њујорку, те добила кредит од 100 милиона долара, од чега је знатан дио морао остати у Сједињеним Државама за куповину америчке робе од стране Француске. Хаус оф Морган у то вријеме финансира половину ратне кампање Сједињених Држава у Првом светском рату, али прима наруџбине за подизање индустрија као што су ГЕ, ДуПонт , УС Стил Кеннекотт и АСАРЦО.

Морганови клијенти су финанцсирали и рат у Јужној Африци, чак и француско-пруски рат. Године 1919. је Паришку мировну конференцију предводио Морган, која истовремено управљао обновом и Немачке и савезника. Исте је људе Ротшилд финансирао и користио у вријеме Другог светског рата.

Атлантско вијеће, још једна подружница Краљевског института за иностране послове, основано је 1961. године како би промовисало ову врсту “сарадње” између Сјеверне Америке и Европе. 2009. његов предсједник Џејмс Џонс подноси оставку и постаје Обамин савјетник за националну безбедност. Његов наследник на челу Атлантског вијећа је био Чак Хајгел, који је поднио оставку да постане Обамин тсекретар за одбрану. И други службеници Обамине администрације, као што су Сусан Рајс, Ерик Шинсеки, Ана-Марија Слејтер и Ричард Холбрук, познат и као архитект распада Југославије, претходно су радили у Атлантском вијећу. Бушов савјетник за националну безбедност, генерал Брент Скокроф, био је предсједник Атлантског вијећа до 2014. године, када га је наслиједио бивши амбасадор у Кини и бивши гувернер Јуте , Џон Хантсман, актуални амерички амбасадор у Русији.

Банке клана Ротшилд и њихових рођаци у Лондону су током историје остварили огромне финансијске и политичке добити тиме што су Русију и Сједињене Државе држали у сталној напетости. Али за ове “људе”, назовимо их тако, нема ничег уносније од светског рата. Могли су увући Сједињене Државе у Други светски рат, јер је то зависило о лаковјерности америчког народа. Постоји минимална шанса да данас Американци нису више они из 1941. године, јер су ратни клан Ротшилд и њихови опуномоћеници у више наврата показали да им је стало само до добити, моћи и утицаја у свијету. Ако је за остварење тог циља потребно изазвати светски рат, њима то није никакав проблем и зато је историјски тренутак у којем живимо изнимно опасан.

 

Логично

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*