Смоки се јуначки опоравио

  0

  Глумачка легенда Љубиша Самарџић опоравља се након тешке операције мозга. Лекари су одушевљени којом брзином је чувени Смоки стао на ноге.

  – Читав тим који је оперисао Љубишу и они који су све време бринули о постоперативном току потпуно су изненађени брзином којом се опоравио. Иако су сматрали да ће дужи временски период остати хоспитализован, он их је демантовао. Не само да су сви његови животни параметри стабилни, већ је врло брзо постао покретан и свестан. Што је најважније, потпуно је оријентисан, а то је најтеже постићи после такве операције – каже наш извор из Kлиничког центра Србије.

  – Његова рана зараста баш како су лекари предвидели. Он је у одличном стању и чак се шали са особљем, које о њему брине 24 сата дневно. Он би данас или сутра требало да буде пуштен кући, док ће му контрола бити за три недеље. Њему је у посету долазила супруга Мира, коју су лекари уверили да је њен супруг велики борац и да је јуначки издражао све што је ова тешка операција носила са собом – објашњава наш извор из KБЦ-а.

  Подсећања ради, Љубиша је оперисан пре седам дана на Неурохирургији, а хируршка интервенција трајала је неколико сати. За проблеме које је имао претходних месеци нико од глумаца није знао, а од тренутка када је оперисан његова породица у јавности није причала о дијагнози.

   

   

   

  Ало

  ПОСТАВИ ОДГОВОР

  *