Снимали се и певали пре упада, па оружјем насрнули на голоруке Србе, а онда се сликали с претученим Ђурићем

1

Припадници злогласне албанске специјалне јединице РОСУ, надалеко познате по безумној репресији коју користе у свим својим акцијама, јуче су пред упад у Митровачки двор и хапшење шефа Kанцеларије за KиМ Марка Ђурића…

.. направили шокантне снимке који сведоче да је реч о акцији која је дуго и брижљиво планирана, а за коју се само чекао прави тренутак.

Наоружани до зуба – под пуном опремом, с маскама на лицу и дугим цевима, звери РОСУ су се пред полазак и у току „акције“ снимале како се смеју, машу и певају у оклопном транспортеру.

 

Али ту није био крај, тренутак пре срамног упада у Митровачки двор, где је у току била конференција Марка Ђурића и генералног секретара Николе Селаковића, на снимку се види како батинаши РОСУ без пардона…

. аутоматским оружјем насрћу на голоруке Србе, ћушкају их и сатерују у ћошак као у концентрационим логорима.

РОСУ су голоруке Србе тукли дугим цевима, кундацима и цокулама, а углавном је реч о контузионим повредама екстремитета, грудног коша, абдомена и главе.

РОСУ су свој насилнички пир окончали хапшењем и мучењем Марка Ђурића над којим су се дословно иживљавали – смејали се, забављали и ликовали док су га претученог транспортовали борним колима. То су забележили фоторепортери, али и РОСУ се нису устручавале да то шерују по друштвеним мрежама.

Директор Kлиничко-болничког центра Kосовска Митровица др Милан Ивановић рекао је данас да је у току јучерашње насилне акције припадника специјалне јединице косовске полиције РОСУ у ову здравствену институцију збринуто 32 повређених, од којих је петоро имало теже повреде, а међу њима су били и представника званичних институција.

– У болници је синоћ збринуто 32 повређених – 17 је збринуто на Офталмологији због повреда нанетих углавном сузавцем, бибер спрејем, али било је и озбиљних повреда као што је ерозија рожњаче. Тринаесторо је примљено на Хируршко и двоје на Ортопедскм одељење, рекао је Ивановић за Тањуг.

 

Курир

1 КОМЕНТАР

  1. Ljudi, Vi kao da ste sada pali sa Marsa ?! Znajte da pre Vuciceve vladavine nije postojao Siptar,a ni Albanac koji je smeo da sanja da ce se sepuriti severnom Mitrovicom,a ne jos sa oruzjem da upada i postrojava Srbe.
    Prvi njihov takav pokusaj za vreme balvan blokada se zavrsio katastrofalno ali je kasnije Vucic srpske branioce severnog Kosmeta razoruzao i prodao Taciju i sada vam je jasno da je sve prodao i dogovorio na tajnoj veceri u Parizu.
    Ovo je samo predstava za naivne,neupucene i lakoverne.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*