SNP NAŠI: Vučić je predao Trepču i Telekom kroz potpisivanje „Briselskog sporazuma“

0

Povodom poslednjih događaja u vezi sa Rudnikom Trepča i preduzećem Telekom Srbija, Informativna služba SNP Naši je objavila saopštenje povodom gore navedenog. U saopštenju su nazvani krivci za nastalu situaciju, a tekst saopštenja prenosimo u celosti.

SNP Naši upozorava javnost da je glavni krivac za otuđenje Trepče i Telekoma, lično premijer Aleksandar Vučić, koji je to omogućio kroz potpisivanje „Briselskog sporazuma“.

Potpisivanjem „Briselskog sporazuma“ od strane vlade Dačić-Vučić došlo je do „mekog“ priznanja Kosova kao pravnog subjekta odnosno države koja po toj osnovi svu zatečenu imovinu i prirodna bogatstva tretira kao deo suvereniteta Kosova.

Šta je zapravo potpisano i šta je Aleksandar Vučić uradio zarad dolaska na vlast, iz dana u dan postaje sve vidljivije. Najpre su ukinute srpske institucije na Severu Kosova, zatim je narod nateran da glasa na „Kosovskim“ izborima, šiptarski sportski klubovi su primljeni u međunarodne institucije i takmičenja, jer se Vlada Srbije preko „Briselskog sporazuma“ obavezala da neće ometati ulazak lažne države „Kosovo“ u međunarodne institucije, a sada je na red došlo otimanje
imovine.

Vučić od samog potpisivanja „Briselskog sporazuma“, odbija da izađe pred narod i jasno kaže šta je potpisao i da EU koja je vodila „Briselske pregovore“, otuđuje imovinu Srbije kao „zamenu“ za put Srbije u EU i otvaranje poglavlja i podršku vladi Aleksandra Vučića.

Vučićev dolazak na vlast, usko je povezan sa izdajom Kosova i Metohije, i njegov opstanak na vlasti i podrška zapada upravo zavisi da li će Srbija i konačno priznati „Kosovo“ kao državu, kroz izbacivanje preambule o Kosovu i Metohiji iz Ustava Republike Srbije.

SNP Naši upozorava Aleksandra Vučića, da znamo šta radi,  zbog čega je doveden na vlast,  i da izdaja neće proći. Pamtimo i ne zaboravljamo, i za izdaju Kosova i Metohije moraće da odgovara pred zakonima Republike Srbije, i to mnogo pre nego što se nada.

 

Informativna služba SNP Naši

 

POSTAVI ODGOVOR

*