СНП постала ПАРЛАМЕНТАРНА ПАРТИЈА у Чачку

0

Одборници Градске скупштине Чачка Братислав Ћурчић и Лидија Тановић, приступили су Српској народној партији и од данас ће у локалном парламенту наступати у оквиру одборничке групе која ће се у будућности звати ПУПС-СНП.

Овим је дошло до интеграције између Градског одбора СНП у Чачку и Удружења грађана Јединствени Чачак.

Српској народној партији присутпио је и цео Градски одбор удружења грађана Јединствени Чачак који предводи Братислав Ћурчић.

Овом приликом Ћурчић је изјавио да је у Српској народној партију препознао државотворну партију која штити српске националне интересе и нуди остварив економски програм усмерен ка равномерном развоју земље.

„Прикључили смо се тиму озбиљних и одговорних људи предвођених министром Ненадом Поповићем, тиму који је за кратко време показао да има капацитет да омогући убрзани економски развој наше земље. Као део тог тима ми ћемо дати свој пун допринос развоју Чачка и стварању што бољих услова за живот наших суграђана“, изјавио је Ћурчић.

Он је нагласио да је за развој Чачка кључно улагање у стартап, мала и средња предузећа поготово у пољопривреди.

„Нарочито је битно да нашим пољопривредницима буду доступне иновације у овој области, како би сутра имали веће приносе и извоз. Уверени смо да ћемо у овоме имати подршку министра Поповића и да ћемо заједно са Владом Србије оснажити наша села и наш град“, закључује Ћурчић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*