SNP postavio novog predsednika POKRAJINSKOG ODBORA U VOJVODINI – SAŠU POPOVIĆA!

0

Ekonomista Saša Popović imenovan je za novog predsednika Pokrajinskog odbora Srpske narodne partije u Vojvodini. Popović će istovremeno obavljati i funkciju predsednika Gradskog odbora SNP u Novom Sadu.

On je nakon imenovanja poručio da će Pokrajinski odbor SNP sa mnogo više energije nastaviti da radi na jačanju partijske infrastrukture na teritoriji cele Vojvodine. „Imamo tim mladih i obrazovanih ljudi koji su spremni da ulože svu svoju energiju u jačanje naše partijske organizacije i širenje naše politike u Vojvodini i Novom Sadu“, istakao je Popović.

On je naveo da većina naroda u Vojvodini podržava modernu nacionalnu politiku SNP i njene stavove po pitanju očuvanja Kosova, saradnje sa Rusijom i protiv članstva u NATO.

Popović je naveo da će aktivisti Srpske narodne partije obići svaki grad, opštinu i selo u Vojvodini. „Pokucaćemo na svaka vrata, razgovaraćemo sa radnicima, penzionerima, ženama, mladima, širicemo našu partijsku organizaciju i naše ideje, jer smo uvereni da politika SNP donosi najbolje za narod u Vojvodini i Srbiji“, rekao je Popović i istakao da je novo rukovodstvo SNP u Vojvodini već započelo kampanju za lokalne izbore 2020. godine.

Popović je podvukao da ce SNP nastaviti da radi na jačanju svog partnerstva sa Srpskom naprednom strankom u Vojvodini, istakavši da SNP i SNS imaju odličnu saradnju i na republičkom nivou.

Saša Popović je rođen 1977. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

*