СНП поводом случаја у Обреновцу: Подићи зид и заштитити нашу децу од агресивних миграната

0

Српска народна партија најоштрије осуђује покушај отмице бебе од стране миграната у Обреновцу и захтева од надлежних органа да починиоци овог дела буду што пре ухапшени и најстроже кажњени.

СНП је још раније упозоравала на агресивно понашање миграната у Србији који све чешће врше најтежа кривична дела као што су покушаји силовања, покушаји убистава, туче, тешке крађе, па и тешка убиства. Подсећамо да је недавно један мигрант извршио хладнокрвно убиство усред бела дана у центру Београда. Да ли после овог убиства које је видело стотине пролазника, па и деце која тим путем иду у школу, треба да дозволимо да мигранти почну да киднапују наше најмлађе?

Жене, деца и млади у Србији осећају огроман страх када пролазе поред мигрантских центара и места на којима се илегално окупљају мигранти, знајући да могу да буду мете нових напада агресивних миграната.

Зато захтевамо од Владе Републике Србије да хитно наложи изградњу зида на граници са Македонијом како би се зауставио неконтролисани прилив нелегалних миграната у Србију. Такође захтевамо да сви нелегални мигранти који се тренутно налазе на територији Србије, хитно буду депортовани, као што би било депортовано било које друго лице које се налази на нашој територији без пасоша и валидних идентификационих докумената.

СНП

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*