СНП: УЗ ПОМОЋ РУСИЈЕ СРБИЈА ЋЕ САЧУВАТИ КОСОВО

0

ЗУБИН ПОТОК, 15. фебруар 2019. године – Делегација Српске народне партије (СНП) на челу са народним посланицима Снежаном Петровић и Огњеном Пантовићем, Радојком Дунићем, председником ПО СНП КиМ и Александром Поповићем, председником омладине СНП, посетила је општину Зубин Поток, где је присуствовала свечаној академији поводом Дана државности Србије.

У разговору са председником општине Зубин поток, Стеваном Вуловићем, делегација СНП је пружила подршку српском народу да остане, живи и ради на својим вековним огњиштима у јужној српској покрајини.

Огњен Пантовић је упутио подршку српском народу на Косову, истакавши да је делегација дошла да заједно са својим народом прослави овај велики празник и празник Сретења Господњег.

Храбри српски устаници под вођством Вожда Карађорђа су повратили државност која је настала вековима пре на овим просторима. И баш је Косовски завет очувао наш идентитет у годинама ропства и дао нашем народу снагу да се ослободи Турака. Данас Косовски завет опет окупља цео српски народ у борби за очување нашег Косова и Метохије”, рекао је Пантовић.

Пантовић је рекао да у тој борби нисмо сами и да ћемо уз помоћ наших пријатеља, а пре свега Русије и председника Владимира Путина, сачувати Косово и Србија ће опет васкрснути на овом светом месту.

Српском народу желим срећан Дан државности, уз поруку да останемо јединствени у овој борби”, закључио је Пантовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*