SNP: UZ POMOĆ RUSIJE SRBIJA ĆE SAČUVATI KOSOVO

0

ZUBIN POTOK, 15. februar 2019. godine – Delegacija Srpske narodne partije (SNP) na čelu sa narodnim poslanicima Snežanom Petrović i Ognjenom Pantovićem, Radojkom Dunićem, predsednikom PO SNP KiM i Aleksandrom Popovićem, predsednikom omladine SNP, posetila je opštinu Zubin Potok, gde je prisustvovala svečanoj akademiji povodom Dana državnosti Srbije.

U razgovoru sa predsednikom opštine Zubin potok, Stevanom Vulovićem, delegacija SNP je pružila podršku srpskom narodu da ostane, živi i radi na svojim vekovnim ognjištima u južnoj srpskoj pokrajini.

Ognjen Pantović je uputio podršku srpskom narodu na Kosovu, istakavši da je delegacija došla da zajedno sa svojim narodom proslavi ovaj veliki praznik i praznik Sretenja Gospodnjeg.

Hrabri srpski ustanici pod vođstvom Vožda Karađorđa su povratili državnost koja je nastala vekovima pre na ovim prostorima. I baš je Kosovski zavet očuvao naš identitet u godinama ropstva i dao našem narodu snagu da se oslobodi Turaka. Danas Kosovski zavet opet okuplja ceo srpski narod u borbi za očuvanje našeg Kosova i Metohije”, rekao je Pantović.

Pantović je rekao da u toj borbi nismo sami i da ćemo uz pomoć naših prijatelja, a pre svega Rusije i predsednika Vladimira Putina, sačuvati Kosovo i Srbija će opet vaskrsnuti na ovom svetom mestu.

Srpskom narodu želim srećan Dan državnosti, uz poruku da ostanemo jedinstveni u ovoj borbi”, zaključio je Pantović.

POSTAVI ODGOVOR

*