СНП забринут за безбедност Београђана због крвопролића које су изазвали агресивни мигранти!

2

Градски одбор Српске народне партије у Београду захтева од надлежних органа да хитно заштите грађане Београда од агресивних и наоружаних миграната који изазивају крвопролића на улицама нашег главног града.

Данас су у централној градској општини, где свакодневно пролази хиљаде грађана Београда, жена и деце, агресивни мигранти започели бруталну тучу моткама и ножевима у којој је један мигрант смртно страдао.

Питамо надлежне органе да ли треба да чекамо да страда неки грађанин Београда, да би опасни и агресивни мигранти били измештени из центра града, где су од улаза стамбених зграда, паркова и хаустора направили легла заразе и где свакодневно својим агресивним понашањем угрожавају житеље Београда?!

Београђани и сви грађани Србије више немају времена за чекање! Њихова безбедност и животи су угрожени због све већег броја миграната који насељавају територију наше земље, а међу којима се налази велики број терориста и опасних криминалаца који су пуштени из затвора.

Градска власт треба да уклони миганте са улица и да заштити грађане Београда од безбедносне и хигијенске катастрофе која прети нашем главном граду.

СНП

2 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*